Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Αιμοδοσία Φίλων Φανερωμένης

Αιμοδοσία Φίλων Φανερωμένης

Δελτίο τύπου από το Σωματείο Φίλων της Φανερωμένης σχετικά με την αιμοδοσία που διοργάνωσε το σωματείο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-7-2010, η προγραμματισμένη από το Σωματείο “Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας” εθελοντική αιμοδοσία στο Ν.Γ . Νοσοκομείο Λευκάδας.
Στο κοινωνικό μας κάλεσμα για προσφορά  αίματος προς τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται , ανταποκρίθηκαν  μέλη και φίλοι του Σωματείου μας , αλλά και ο καθηγούμενος της Ι.Μ.Φανερωμένης Λευκάδας ως και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως μας (τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά) , στέλνοντας με την πράξη τους αυτή, ένα μήνυμα ζωής ,υπευθυνότητας και γενναιοδωρίας..
Επειδή πρόκειται για μια ανώδυνη και  ακίνδυνη   διαδικασία που διαρκεί  λίγα λεπτά , ο δε εθελοντής  αιμοδότης βιώνει ένα μοναδικό συναίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και νοιώθει ότι προσφέρει ζωή στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό του,  παρακαλούμε  όσους μπορούν να προσφέρουν αίμα, να προσέρχονται καθημερινά στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδας και να ενισχύσουν  την Τράπεζα αίματος του Σωματείου  μας  που δημιουργήσαμε, προσφέροντας ένα δώρο ζωής σε όποιον συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη.

ΕΚ ΤΟΥ  Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΠορτραίτα της Λευκάδας