Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συμπαράσταση των Επαγγελματιών της Νικιάνας στην Κεφαλονιά

Συμπαράσταση των Επαγγελματιών της Νικιάνας στην Κεφαλονιά

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/kefalonia-water/kefalonia-water.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/02/kefalonia-water.jpg

Ενημέρωση σχετικά με την αποστολή εμφιαλωμένου νερού στην Κεφαλονιά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ KAI
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΙΚΙΑΝΑΣ

Νικιάνα 8 Φεβρ. 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος μας συναισθανόμενος το μέγεθος της δοκιμασίας που διέρχεται την περίοδο αυτή λόγων των πρόσφατων σεισμών ο λαός της Κεφαλονιάς, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 4 Φεβ. 2014 ομόφωνα αποφάσισε να συμπαρασταθεί και να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Έτσι μέλη του Δ.Σ. απευθύνθηκαν αφ ενός μεν στους επιχειρηματίες και απλούς πολίτες της Νικιάνας αλλά και στους καταστηματάρχες της πόλης της Λευκάδας, συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό με το οποίο προμηθεύτηκε 850 εξάδες εμφιαλωμένου νερού.

Την παραπάνω ποσότητα, αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αντώνη Μανωλίτση και τα μέλη Θεοδώρα Μανωλίτση, Νίκο Καββαδά και Στέφανο Μανωλίτση την Παρασκευή 7 Φεβρ. συνόδευσε και μετέφερε στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς όπου και την παρέδωσε σε αντιπροσωπεία του Δ. Κεφαλονιάς με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγιονίτη.

Υπ όψη ότι στην παραπάνω ποσότητα του εμφιαλωμένου νερού προστέθηκαν και 850 εξάδες προσφορά του Δ. Λευκάδας καθώς επίσης και άλλες 850 εξάδες προσφορά της επιχείρησης Εμπόριο Ποτών Καββαδάς. Έτσι το σύνολο της προσφοράς ανήλθε σε 2.500 εξάδες νερού.

Ο Αντιδήμαρχος του Δ. Κεφαλονιάς κ. Βαγιονίτης φανερά συγκινημένος μας ευχαρίστησε για την ενέργεια μας τονίζοντας ότι επιβεβαιώνεται έτσι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κατοίκων των Ιονίων Νήσων που είναι η αλληλεγγύη. Μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε δε, τις ευχαριστίες του Δήμου Κεφαλονιάς στο Δήμο Λευκάδος και στον υπεύθυνο της επιχείρησης Εμπόριο Ποτών Καββαδάς για την προσφορά τους.

Ο Σύλλογος μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

• Τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της Νικιάνας, αλλά και τους καταστηματάρχες και απλούς πολίτες της πόλης της Λευκάδας για την άμεση και συγκινητική ανταπόκριση τους στην συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτήθηκαν για την αγορά του εμφιαλωμένου νερού.

• Την επιχείρηση Εμπόριο Ποτών Καββαδάς για την σημαντική έκπτωση που παρείχε στην τελική τιμή των νερών.

• Το FERY BOAT “CAPTAIN ARISTIDIS” για τη δωρεάν μεταφορά του φορτίου από την Λευκάδα στην Κεφαλονιά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ονόματα όσων στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

lista-onomaton1

lista-onomaton2

lista-onomaton3

lista-onomaton4

lista-onomaton5

Προηγούμενο άρθροΣυννεφιά στην παραλία της πόλης
Επόμενο άρθροΤο Thunderstruck όπως δεν το έχετε ξανακούσει…