Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επιστολή της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών σχετικά με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βασιλικής

Επιστολή της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών σχετικά με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βασιλικής

0

pirosvestiki-klimakio-vasilikis

Κύριε Δήμαρχε,

Σας είναι γνωστό ότι ο σεισμός του Νοέμβρη του περασμένου έτους που έπληξε την περιοχή της Λευκάδας, προκάλεσε υλικές ζημιές στο κτίριο που στεγάζει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βασιλικής.

Μέχρι σήμερα παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις από την πλευρά της πολιτείας, για έναρξη εργασιών αποκατάστασης κατά τον περασμένο Ιούνιο και παρά το γεγονός, ότι έχει προβλεφθεί σχετικό κονδύλι ύψους 30.000 ευρώ, δεν έχει υλοποιηθεί ουδεμία επισκευαστική ενέργεια.

Τόσο η δική μας  ανησυχία όσο και των υπαλλήλων του Π.Κ. Βασιλικής είναι έντονη διότι, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, γίνεται λόγος ακόμη και για αναστολή της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βασιλικής, το οποίο υπάγεται διοικητικά στην Π.Υ. Λευκάδας, που θα σημάνει περαιτέρω υποβάθμιση της πυρασφάλειας της περιοχής.

Με αφορμή την μη υλοποίηση μέχρι και σήμερα των απαραίτητων επισκευαστικών εργασιών, καθώς και του ενδεχόμενου πιθανού κινδύνου για την αναστολή λειτουργίας του, προβαίνουμε σε νέα παρέμβασή μας.

Ως Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, σας καλούμε να μεριμνήσετε έγκαιρα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας ώστε:

·   Να γίνουν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες πριν προκύψει οποιοσδήποτε κίνδυνος, σε βάρος της σωματικής ακεραιότητας των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

·   Να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κλιμακίου για την πυρασφάλεια του λαού της περιοχής και της προστασίας του δασικού πλούτου.

Για την Ε.Α.Κ.Π.
Το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας
Ζαμπάτης Σπυρίδων
Tηλ. επικοινωνίας: 6931181318

Προηγούμενο άρθροΈντγκαρ Άλλαν Πόε
Επόμενο άρθροΣτην Νίκη Λευκάδα επιστρέφει η αθλήτρια Παναγιώτα Γράψα