Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

0
https://www.mylefkada.gr/2013/August/equal-jobs.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/10/equal-jobs.JPG

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία

Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Κοινωφελούς Απασχόλησης σε δήμους ολόκληρης της χώρας και αφορούν αποκλειστικά θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης και ειδικότητες όπως αποθηκάριοι, κλητήρες, επιμελητές, φύλακες, προσωπικό καθαριότητας, αρχειοθέτες, προσωπικό μαγειρείου, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων και βοηθητικό προσωπικό.

Οι θέσεις οι οποίες καλύπτουν συγκεκριμένα το νησί της Λευκάδας, ανέρχονται συνολικά στις 54 με την κατανομή τους να γίνεται ως εξής: 15 στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, 37 στο Δήμο Λευκάδας και 5 στο Δήμο Μεγανησίου.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων, γίνεται αυστηρά με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Σε περίπτωση που ο άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των Κ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα παρακάτω πέντε κριτήρια μοριοδότησης:
1) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
2) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες,
3) Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, με ανώτατο όριο τα 30.000 ευρώ
4) Ηλικία και
5) Αριθμός ανήλικων τέκνων.
Μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει νέα 15θημερη προθεσμία για θέσεις εργασίας στα ΚΕΠ, δικαστήρια και ασφαλιστικά ταμεία. Την προκήρυξη θα δημοσιεύσει το υπουργείο Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα τρίτο πακέτο θέσεων που αφορά θέσεις εργασίας σε σχολεία. Οι θέσεις στα σχολεία είναι για νηπιαγωγούς, επιστάτες, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.

Εργασία στον ιδιωτικό τομέα

Οι θέσεις εργασίας αυτής της εβδομάδας αφορούν κυρίως ειδικότητες γραμματειακής υποστήριξης, εξωτερικού πωλητή, προσωπικό καθαριότητας πλήρους απασχόλησης και υπαλλήλους σε καταστήματα εστίασης.

Τέλος, συνεχίζεται η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητήριου Λευκάδας με τη δημιουργία τμήματος συνολικά 25 ατόμων οι οποίοι και θα παρακολουθήσουν το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους λιανικού εμπορίου, εμπορίας-διακίνησης, συντήρησης αυτοκινήτων, κατασκευών δομικών υλικών.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια Επιστολή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Τηλεϊατρικής για τον μήνα Οκτώβριο 2013