Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 11/3/14 έως 17/3/14

Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα από 11/3/14 έως 17/3/14

0
https://www.mylefkada.gr/2013/August/equal-jobs.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/03/equal-jobs.JPG

Δομή ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων από την Equal Society.

Ζητείται προσωπικό για εποχική απασχόληση

Υπαλλήλους αναζητούν οι επιχειρήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Drive» και «Aris» για την επάνδρωση των γραφείων τους στην πόλη της Λευκάδας. Τα απαραίτητα προσόντα για τους υποψηφίους πρέπει να είναι η άριστη γνώση αγγλικών και η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου.

Ζητούνται επίσης άτομα για ρεσεψιόν, σερβιτόροι, προσωπικό κουζίνας και ντελίβερι εντός και εκτός της πόλης της Λευκάδας. Σε περιπτώσεις εργασίας εκτός πόλεως παρέχεται και διαμονή όπως αναγράφεται αναλυτικά στον πίνακα της Δομής.

Σε εβδομαδιαία βάση, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού εκδηλώνουν ενδιαφέρον αναζήτησης προσωπικού που τείνει να αυξηθεί όσο πλησιάζει η τουριστική σεζόν.

Με βάση τα στοιχεία που έχει η Equal Society από τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων, η προσφορά εργασίας από επιχειρήσεις κάθε είδους για μόνιμη απασχόληση παρουσιάζει μικρά ποσοστά τον τελευταίο χρόνο και όταν προκύπτουν τέτοιου είδους θέσεις απασχόλησης συνήθως καλύπτονται αμέσως. Εν συγκρίσει με άλλες περιοχές, η Λευκάδα θα λέγαμε ότι έχει την πλεονεκτική θέση να είναι τουριστικός προορισμός που για τουλάχιστον μερικούς μήνες προσφέρει μια οικονομική ανάσα σε ένα σημαντικό ποσοστό εργαζόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθροΠανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τετάρτη 12 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΑυτισμός… συνέχεια από το προηγούμενο