Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

Equal Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

0
https://www.mylefkada.gr/2013/August/equal-jobs.JPG

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/11/equal-jobs.JPG

Δομή ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων 4/11/13 – 11/11/13

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε εβδομάδα, παρέχει ενημέρωση για τον τομέα της εργασίας στη Λευκάδα.

Πρόσληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Λευκάδας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για πτυχιούχους φυσικής αγωγής που θα προσλάβει ο Δήμος Λευκάδας με σκοπό τη λειτουργία των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» για την περίοδο 2013-2014 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν σε προγράμματα όπως Άθληση&Γυναίκα, Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία, Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, Άσκηση Ενηλίκων, Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες και Αθλοχώροι στη Γειτονιά. Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης για τους υποψήφιους είναι η κάρτα ανεργίας, να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για τα καθήκοντα της θέσης που θα επιλεγούν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου του δήμου Λευκάδας (Βαρδάνια) υπόψη κυρίας Σοφίας Αραβανής και ώρες 10.00 πμ μέχρι 16.00 μμ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26450 25230.

Στον ιδιωτικό τομέα, νεοσύστατη επιχείρηση στο χώρο της καθαριότητας θα προσλάβει προσωπικό για το συνεργείο της. Η προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη.

Στον επίλογο, αισθητικοί, υπάλληλοι υποδοχής, χρηματοοικονομικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι, υπάλληλοι σε ξενοδοχειακή επιχείρηση συνθέτουν το πάζλ των προσλήψεων όπως αυτό αναδεικνύεται από τη δομή ενημέρωσης της Equal Society.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠερισσότερα από 526 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε παραλία της Λευκάδας