Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Θέσεις εργασίας από 12-11 έως 18-11

Θέσεις εργασίας από 12-11 έως 18-11

0
equal-society

equal-society

Ενημέρωση από την Equal Society.

Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society
Μέχρι την Τετάρτη οι αιτήσεις για Γυμναστές
Επιχείρηση ζητεί τεχνικό σκαφών

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για πτυχιούχους φυσικής αγωγής για τα προγράμματα του Δήμου Λευκάδας «Άθληση για όλους» έως και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Οι ωφελούμενοι θα έχουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου του δήμου Λευκάδας (Βαρδάνια) υπόψη κυρίας Σοφίας Αραβανής και ώρες 10.00 πμ μέχρι 16.00 μμ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26450 25230.

Στον ιδιωτικό τομέα, τεχνικό για επισκευές σκαφών θα προσλάβει επιχείρηση που εξειδικεύεται στο αντικείμενο. Η επιχείρηση έχει γραφείο στη μαρίνα Λευκάδας. Παρέχεται εκτός από μισθό και δυνατότητα στέγασης στον υποψήφιο εργαζόμενο.
Επίσης νεοσύστατη επιχείρηση στο χώρο της καθαριότητας θα προσλάβει προσωπικό για το συνεργείο της με την προϋπηρεσία να θεωρείται απαραίτητο εφόδιο.
Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

 

Προηγούμενο άρθροΚοινωνική διάρθρωση και πολιτιστικά ρεύματα στη Λευκάδα: διαχρονική θεώρηση
Επόμενο άρθροΔείτε πως αφανίζεται ένας μισθός 1.500 λόγω των μέτρων