Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Λυγιά: Μανιακός δολοφόνος ή πληρωμένος εκτελεστής

Λυγιά: Μανιακός δολοφόνος ή πληρωμένος εκτελεστής

0
laws-blood

laws-blood

Ανακοίνωση του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας.

Ο εγκληματίας που σκότωσε δύο γάτες με κλωτσιές, την μία την 1 Απριλίου και την άλλη 13 Απριλίου, στην Λυγιά Λευκάδας, είναι ελεύθερος και συνεχίζει να σκοτώνει!

Χαίρει δε, της προστασίας ανθρώπων του περιβάλλοντός του, βάσει έγκυρων πληροφοριών μας.
Οι κινήσεις μας, (καταγγελία στην εισαγγελία Λευκάδας και επικήρυξή του), όχι μόνον δεν τον συγκράτησαν, τον εξαγρίωσαν ακόμη παραπάνω.

Μετά τον θάνατο της δεύτερης γάτας (13 Απριλίου), εξαφανίστηκαν άλλες έξι από τον ίδιο χώρο, γάτες στειρωμένες, οι οποίες από την γέννησή τους και επί πολλά χρόνια δεν είχαν λείψει ποτέ. Η μία φωτογραφήθηκε δύο μέρες πριν εξαφανιστεί (φωτογραφία με γάτα σε χόρτα). Λίγα μέτρα πιο δίπλα, την μέρα της εξαφάνισης, βρήκαμε ίχνη πρόσφατα χυμένου αίματος.

Το ξέσπασμά του εγκληματία όμως, υπήρξε άμεσο, μετά την επέμβαση της αστυνομίας. Με το θράσος που γεννάει η αίσθηση της ατιμωρησίας, το βράδυ στις 23 Απριλίου, μετά την έρευνα των αστυνομικών, σκότωσε με βαρύ αντικείμενο, άλλη μία γάτα, 7 χρόνων, και τοποθέτησε το πτώμα της κάτω από την επικύρηξή μας, στα σκαλιά του συγκροτήματος .

Την βρήκαμε την άλλη μέρα το πρωί κατά τις 8 . Οι κάτοικοι των κοντινών διαμερισμάτων, σοκαρισμένοι από την δράση του εγκληματία, ο οποίος κινείται ανενόχλητος δίπλα στα σπίτια τους, μας είπαν οτι μέχρι τις 11 – 12 το προηγούμενο βράδυ, δεν υπήρχε πεθαμένη γάτα σε αυτό το σημείο. Εμείς, την είχαμε δει, υγειέστατη, κατά τις 9 μ. μ.

Προσκομίσαμε και αυτή την γάτα στον κτηνίατρο κο Καλό, ο οποίος στην γνωμάτευσή του καταλήγει : «εκτιμάται ότι ο θάνατος της γάτας επήλθε από βίαια χτυπήματα στην τραχηλική χώρα, πιθανότατα με ξύλο»

Ο τρόπος που σκοτώνει ο δράστης, μας οδηγεί στο συμπέρασμα, οτι εκτός από τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ,οπότε και εξεμάνη, ποιός ξέρει για ποιόν λόγο, περίεργες εξαφανίσεις γατιών τους προηγούμενους μήνες όπως και η εύρεση τριών πτωμάτων, σε παρόμοια κατάσταση με αυτά που υπέστησαν νεκροτομή, οφείλονται στον ίδιο.

Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι, να σπάσει την σιωπή του.
Να πάψει να συγκαλύπτει τον εγκληματία.

Η βάναυση αυτή αντιμετώπιση των ζώων από την μία και η κάλυψη των εγκληματιών από την άλλη, καταφέρνουν πολύ σοβαρό πλήγμα στο πολιτισμένο πρόσωπο που θέλει να επιδείξει η Λευκάδα. Την δυσφημούν, δε, εξαιρετικά πανελλαδικά αλλά και διεθνώς.

Αν θέλετε να δώσετε πληροφορίες τηλεφωνείστε : 6976126105 ή απευθυνθείτε στο Α/Τ Λευκάδας.

27/4/2013 Λευκάδα
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟι Βικογιατροί ή Κομπογιαννίτες
Επόμενο άρθροH NASA θέλει να φτιάξει πύλη για το Διάστημα στην.. Καλαμάτα