Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Λευκάδας

Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Λευκάδας

0
image003

image003

Νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκάδας η Δικηγόρος Ευφροσύνη Φίλιππα.

Την Πέμπτη 4/7/2013 στο εστιατόριο «Όαση» πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η πανηγυρική συνεστίαση Αλλαγής Ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Λευκάδας σε μια πολύ ευχάριστη βραδιά με την παρουσία εκπροσώπων των γειτονικών ομίλων Πρέβεζας και Αγρινίου, του ομίλου Lecco Ιταλίας και πολλών φίλων.

image005

Ο επί ένα χρόνο πρόεδρος Γιάννης Κουσουράκος αφού παρουσίασε τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε, παρέδωσε την σκυτάλη για την επόμενη ροταριανή χρονιά στην δικηγόρο Ευφροσύνη Φίλιππα, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Ομίλου.

image007

image009

image011

Έκθεση Πεπραγμένων Ρ.Ο. Λευκάδας 2012-13

Στην Έκθεση Πεπραγμένων 2012-13 ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Κουσουράκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα εξής:

1) Στην Δράση Προσφοράς Εξοπλισμού του Κοινωνικού παντοπωλείου Λευκάδας μέσω της διεκδίκησης της απλοποιημένης χορηγίας της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ.

2) Στην Οργάνωση Κοινής Εκδήλωσης του Δήμου Λευκάδας και του Ρ.Ο. Λευκάδας για το Κοινωνικό παντοπωλείο

image019

O Βουλευτής και ο Δήμαρχος Λευκάδας με ροταριανούς αξιωματούχους στην Κοινή Εκδήλωση του Δήμου Λευκάδας και του Ρ.Ο. Λευκάδας για το Κοινωνικό παντοπωλείο

3) Στην Δράση προσφοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών:
-στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαιδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λευκάδας,
-στο Κέντρο Νεότητας Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης,
-στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Λευκάδας. ( Σε συνεργασία με τους Ομίλους Ηλιούπολης, Σαντορίνης – Θήρας και Φιλοθέης )

4) Στην συμβολή του Ομίλου στη διαμόρφωση του θερμοκηπίου και του προαύλιου χώρου του εργαστηρίου Φυτικής παραγωγής και ανθοκομίας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

5) Στην παραδοσιακή δωρεά τροφίμων στο Γηροκομείο Λευκάδας

6) Στην συμμετοχή στον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας με χορηγία , εκθεσιακό περίπτερο και ροταριανούς εθελοντές .

7) Στην προσπάθεια για συνεργασία σε συμμετοχική χορηγία (matching grant) με ομίλους του εξωτερικού με σκοπό την επιχορήγηση της ανακαίνισης της κουζίνας των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης: Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία, Ιαπωνία, Γαλλία. Η προσπάθεια για συμμετοχική χορηγία θα συνεχιστεί και την επόμενη ροταριανή χρονιά.

8) Στην Πραγματοποίηση με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κύκλου 10 Ομιλιών με θέμα: «Η Λευκάδα και οι Λευκάδιοι διαχρονικά»

9) Στην ανταλλαγή σημαιών με τους Ροταριανούς Ομίλους: – Westminster East , London, Αγγλίας – Montreal, Καναδά – Lecco, Ιταλίας – Πρέβεζας – Τρικάλων

10) Στα παρακάτω Βραβεία:
1. Ο Ροταριανός Ομιλος Λευκάδας βραβεύθηκε για το 2012-13 με την Εύφημη Μνεία του Προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ Sakuji Tanaka .
2. Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκάδας βραβεύτηκε από την Διοικητή της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ με το Βραβείο 2012-13 για την σημαντική προβολή της Δημόσιας Εικόνας του Ρόταρυ .
3. Ο π.Βοηθός Διοικητή Σπύρος Νίκας βραβεύτηκε με το βραβείο Θεμελιωτή Ροταριανού Ομίλου (Rotary Club Builder) από το Διεθνές Ρόταρυ.

image013

image015

image017

Προηγούμενο άρθροΒίντεο για την οδική ασφαλεια
Επόμενο άρθροΓενική Συνέλευση του ΑΟ Καλαμιτσίου