Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Τον Βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

Τον Βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

0

Τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά επισκέφθηκε στο πολιτικό του γραφείο στη Λευκάδα το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης &  Γύρω Δήμων « Η Φανερωμένη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το έργο και οι δράσεις του Συλλόγου, που για χρόνια προάγει και διαδίδει τη λευκαδίτικη παράδοση και πολιτισμό. Μάλιστα ο βουλευτής δέχθηκε επίσημα πρόσκληση να παρευρεθεί την Κυριακή στην Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου μετά τη λειτουργία θα ακολουθήσει αντάμωμα του Συλλόγου με τους Λευκαδίτες του νησιού.

Ο κ. Καββαδάς  ευχαρίστησε το σύλλογο για την επίσκεψη και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη να συνεχίσουν με την ίδια ένταση τη δραστηριότητά τους, τιμώντας τον τόπο καταγωγή τους.

Την Τετάρτη 08/08/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με το Δ.Σ του ιστορικού Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη». Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Λευκάδας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα του νησιού με κύριο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Από την πλευρά του ο σύλλογος, αφού ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα δράσεις του, έθεσε θέματα για τα οποία ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε τη στήριξή του θεωρώντας ότι το σημαντικό έργο του συλλόγου προωθεί την παράδοση και τον Λευκαδίτικο πολιτισμό.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΠικρός Εξωγήινος: Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Βρεττόυ
Επόμενο άρθροΑντίδρασή στην ενσωμάτωση των Περιφερειών Ηπείρου και Ιονίων Νήσων νέα εσωτερική υπηρεσία που διοργανώνει ο ΕΟΤ