Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Η Χρυσή Αυγή Λευκάδας απαντάει στην ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Η Χρυσή Αυγή Λευκάδας απαντάει στην ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

1
https://www.mylefkada.gr/2012/July/xrisi-aygi.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/07/xrisi-aygi.jpg

Ανακοίνωση του Τοπικού Πυρήνα της Χρυσής Αυγής Λευκάδας.

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 31/7/12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσφατα διαβάσαμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκάδας την συκοφαντική ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας για τις νόμιμες δράσεις του Κινήματός μας και δηλώνουμε τα εξής:

Οι ομοϊδεάτες των αναρχοαριστερών αντιεξουσιαστών τραμπούκων δολοφόνων έρχονται να κρίνουν το έργο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός τους έριξε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ενώ αντιθέτως επιβράβευσε το ήθος, την εντιμότητα, το έργο αλλά πάνω απ’ όλα τον σταθερό ιδεολογικό προσανατολισμό της Χρυσής Αυγής που δεν είναι άλλος από το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια δίνοντας στο κίνημά μας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις το υψηλό ποσοστό του 7%. Καθημερινά γίνονται μέλη του Τοπικού Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λευκάδος δεκάδες Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες. Τα μέλη και οι φίλοι του κινήματός μας είναι εκατοντάδες σε όλο το νησί μας και αυξάνονται και αυτό γιατί επιβραβεύουν την Εθνικιστική μας δράση που δεν είναι άλλη από το να στηρίζουμε τους/τις δοκιμαζόμενους/νες Έλληνες και Ελληνίδες από τα βάρβαρα μέτρα της κατοχικής Κυβέρνησης αλλά και από τις ορδές των λαθρομεταναστών εισβολέων. Δεν είδαμε στην ανακοίνωση των λαθρομεταναστολάγνων να λένε τίποτα απολύτως για τους αλλοδαπούς συμμορίτες που ληστεύουν και δολοφονούν Έλληνες και Ελληνίδες σε όλη την Ελληνική επικράτεια αντιθέτως τους στηρίζουν και ζητούν, όπως ανέφεραν στις τελευταίες εκλογές, ανοιχτά σύνορα. Εμείς θέλουμε αυστηρά ελεγχόμενα σύνορα και με την ύπαρξη ναρκοπεδίων στο εύκολα προσπελάσιμα σημεία τους. Αναφέρονται σε τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής όταν οι φίλοι τους κουκουλοφόροι αναρχοάπλυτοι δολοφόνοι παρακρατικοί αριστεριστές καταστρέφουν Ελληνικές περιουσίες και επιτίθενται δολοφονικά εναντίων των Ελλήνων και Ελληνίδων όταν μαζικά αποφασίζουν να αντιδράσουν στα βάρβαρα μέτρα της κατοχική Κυβέρνησης. Τους έχουν καταδικάσει ποτέ ; Τα περί τραμπουκισμών του Βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη εναντίων των αριστερών Βουλευτίνων καλά θα κάνουν να τα μαζέψουν γιατί η πλειοψηφία του κόσμου έχει ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.

Οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες της Λευκάδας θα κάνουν βόλτες όποτε και όπου θέλουν για να στηρίξουν του/τις δοκιμαζόμενους/νες Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες πολίτες. Δεν ζούμε στο καθεστώς των ομοϊδεατών τους Βορειοκορεατών αριστερών τυράννων, για να μας φιμώσουν. Αν τους αρέσει μπορούν να μετακομίσουν στον εκεί αριστερό κομμουνιστικό ‘παράδεισο’ για να απολαύσουν τα αγαθά του σοσιαλισμού. Εδώ είναι Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα το κάνουμε πράξη ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει. Τα διεθνή αφεντικά τους τύπου Σόρος, Ροκφέλερ, Ρόθτσιλντ βάλλουν εναντίων μας μέσω των ελεγχόμενων διεθνών και ντόπιων ΜΜΕ καθημερινά. Δεν μας πτοούν. Έχουμε πίστη στην Ιδεολογία μας, στην Ελλάδα αλλά και στην Ορθοδοξία και την κεφαλή αυτής, τον Ιησού Χριστό μας. Αντιθέτως ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τα ανύπαρκτα εκλογικά ποσοστά θα μπορούσε να μας πεί που βρίσκει το χρήμα και τυπώνει πανάκριβες αφίσες και υλικό όταν εμείς προεκλογικά δεν είχαμε χρήματα για να τυπώσουμε λίγα αυτοκόλλητα ; Ο ρόλος τους είναι ύποπτος. Ο κόσμος όμως τους πήρε χαμπάρι.

Λένε ότι δηλητηριάζουμε το κλίμα με τους γειτονικούς λαούς. Καλά σε ποια νιρβάνα ζούνε ; Η Αλβανοί μιλούν για μεγάλη Αλβανία και κυκλοφορούν παντού με χάρτες έχοντας την Ήπειρο και την Κέρκυρα στην επικράτειά τους. Η Τουρκία απειλεί καθημερινά με πόλεμο την Ελλάδα διεκδικώντας Θράκη και Αιγαίο. Οι Σκοπιανοί με απύθμενο θράσος διεκδικούν την Μακεδονία μας. Πρίν λίγες μέρες Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το κάστρο των Ιωαννίνων και ανέβασαν την πακιστανική. Τυχαίο ; Δε νομίζουμε. Δηλαδή κατά τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τίποτα και να τα παραχωρήσουμε όλα; ΟΧΙ. Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε. Υπάρχει αλύτρωτος Ελληνισμός. Δεν τον ξεχνούμε.

Τέλος τα περί γιάφκας ‘ενστόλων νεοναζί’ αλλά και τα περί λογοδοτήσεων τα εκλαμβάνουμε ως ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Οι μόνες γιάφκες που έχουν βρεθεί στην Ελλάδα είναι των αριστερών δολοφόνων τρομοκρατών ομοϊδεατών τους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι δολοφόνοι. Είναι έντιμοι ιδεολόγοι οικογενειάρχες Πατριώτες που αγαπάνε την Πατρίδα τους. Καλά θα κάνουν να μην μας απειλούν γιατί δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Εμείς δίνουμε μάχες στο πεζοδρόμιο υπέρ μιας ελεύθερης και αξιοπρεπούς Πατρίδος. Καθημερινά δίνουμε στους άπορους Έλληνες και Ελληνίδες μέσω Κοινωνικών Παντοπωλείων και δράσεων τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους. Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναλώνεται στο πως θα παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα για να έρθουν περισσότερα ‘ταξικά τους αδέρφια’ από τα βάθη της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ σε όλους τους λαθρομετανάστες. Να ισχύσουν οι νόμοι. Για να κλείσουμε τους δίνουμε την εξής συμβουλή : Φίλοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να μην υποφέρετε και βλέπετε εφιάλτες με ‘ένστολους νεοναζί’ πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ έως την τελική Νίκη. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Προηγούμενο άρθροΈκθεση τοπικών προϊόντων και λαϊκής τέχνης στους Σφακιώτες
Επόμενο άρθροΤα «Μερομήνια»