Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο του Δήμου για την Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ευχαριστήριο του Δήμου για την Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

imera-allileggiis-pantopoleio

Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους μετέτρεψαν τη δράση «Ημέρα Αλληλεγγύης» σε μια πραγματική γιορτή.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λευκάδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους, το Σάββατο 28 Μαρτίου, μετέτρεψαν τη δράση «Ημέρα Αλληλεγγύης» σε μια πραγματική γιορτή.
Εθελοντές, πολίτες, εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές και αιρετοί ενώσαμε τις δυνάμεις μας στην κοινή προσπάθεια στήριξης και ανακούφισης των συνανθρώπων μας που υφίστανται με έντονο, συχνά δραματικό τρόπο, τις συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», επίσης, στις επιχειρήσεις για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία, στην εθελοντική ομάδα της Equal Society για την ουσιαστική βοήθεια που παρείχε, όπως και στα Μέσα Ενημέρωσης- Κοινωνικής Δικτύωσης για την προβολή και την υποστήριξη της δράσης.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, με τη σιγουριά ότι στον αγώνα αλληλεγγύης που δίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα έχουμε πολύτιμο σύμμαχο όλη την κοινωνία.

Λευκάδα, 30.3.2015

Από τον Δήμο Λευκάδας