Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Οταν το Νοσοκομείο Λευκάδας… ”εφημερεύει ” (καταγγελία)

Οταν το Νοσοκομείο Λευκάδας… ”εφημερεύει ” (καταγγελία)

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/July/nosokomeiolefkadas.jpg
Ενα έκτακτο περιστατικό έφτασε στο νοσοκομείο Λευκάδας απο το Μεγανήσι το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιουνίου γύρω στις 3 .00.

Μια μεγάλη γυναίκα–η μητέρα μου– με σπασμένο και παρεκτοπισμένο χέρι με αφόρητους πόνους πήγε στο νοσοκομείο Λευκάδας να βρει τον ειδικευμένο γιατρό –ορθοπεδικό–που θα μπορούσε να φτιάξει το χέρι της και να της σταματήσει τον πόνο.
Αντ’ αυτού αντιμετωπίστηκε από τους   εφημερεύοντες  αγροτικούς,οι οποίοι με πολύ φιλότιμο , μάταια προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν την βλάβη που είχε υποστεί η γυναίκα.
Στο μεταξύ, και απο την πρώτη στιγμή αναζητούνταν και απο την οικογένεια και απο το νοσοκομείο ο εφημερεύων ορθοπεδικός ο οποίος όφειλε να είναι στο νοσοκομείο.
Αντίθετα ο γιατρός είχε επιλέξει να κάνει την εφημερία του εκτός…και να παραπέμπει ανάλογα περιστατικά σε νέους αγροτικούς που κάνουν την εφημερία τους εκεί ,μέσα στο νοσοκομείο.
Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι ο συγκεκριμένος γιατρός είχε την απόλυτη κάλυψη των νοσηλευτών,οι οποίοι δεν αποκάλυπταν στην οικογένεια το που ακριβώς ”εφημεύρευε ”,και γιατί δεν ήταν στο νοσοκομείο.Οταν ρωτήθηκαν δε για την ειδικότητα των γιατρών που έχουν αναλάβει την ασθενή, απλά τους παρέπεμψαν στους ίδιους να λύσουν την απορία της οικογένειας,κλείνοντας και το τηλέφωνο ,στο οποίο δεν ξανααπάντησαν κιόλας.
Τελικά ,και αφού ειδοποιήθηκε απο την οικογένεια ,ο αντινομάρχης  ο οποίος έσπευσε και στο νοσοκομείο αμέσως,ο γιατρός αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί στο νοσοκομείο –μετά τις 5–και να αναλάβει την ασθενή η οποία στο μεταξύ υπέφερε απο πόνους μιας κι είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά απο τις επίμονες προσπάθειες  των αγροτικών να επαναφέρουν και να αποκαταστήσουν το χέρι της.
Από πληροφορίες μάθαμε ότι αυτό ε’ιναι συχνό φαινόμενο στο νοσοκομείο Λευκάδας γιαυτό και πρίν αρωστήσετε φροντίστε να έχει ειδοποιηθεί πρώτα ο εφημερεύων γιατρός  ….και ποτέ μεσημέρι η αργά το βράδυ.Ιπποκράτης.
Το νοσοκομείο εκείνες τις ώρες ξεκουράζεται.Εκτός βέβαια και αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή σας,αλλα και σε αυτή την περίπτωση να εύχεστε το σπίτι του γιατρού να είναι κοντά στο νοσοκομείο.Σε αντίθετη περίπτωση μην πάτε καθόλου.

Αγροτικοί υπάρχουν και στα χωριά σας.  Αυτοί τουλάχιστον τον όρκο του Ιπποκράτη τον έχουν ….πρόσφατο .

Via : Meganisi News  – www.meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθρο21η Παιδική χορευτική Εκδήλωση Νέας Χορωδίας
Επόμενο άρθροΨαράς με…στρινγκ