Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η ομογένεια στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η ομογένεια στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων

0

Ομογενής βουλευτής Αυστραλίας στον περιφερειάρχη Ι.Ν. και αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας

   Με αφορμή την διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ στην Κέρκυρα (25-30 Απριλίου), με τη συμμετοχή ομάδων από την Αυστραλία, την Αγγλία, τη Νορβηγία, το Κατάρ, την Ινδία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Ελλάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην Υπουργό Τουρισμού και Πολιτειακό Βουλευτή της Αυστραλίας και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού, Ιωάννη Πανταζόπουλο, τον Πρόεδρο της Ελληνοαυστραλιανής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Νικόλαο Χατζόγλου και μέλη αυτής, τον Πρόεδρο της Κερκυραϊκής Αδελφότητας Μελβούρνης και Αντιπρόεδρο της Επτανησιακής Ένωσης, Γεώργιο Πάγκαλη και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Κυριάκο Κατσώρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά τη συνάντηση δήλωσε τα εξής :

«Συνεχίζεται με νέες δράσεις, όπως είναι το 1ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ, η σχέση συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την Ομοσπονδία Κρίκετ της Ελλάδας και την Ελληνοαυστραλιανή Ομοσπονδία Κρίκετ. Πιστεύω ότι  σύντομα ακόμα πιο σημαντικές αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία όλων μας στα νησιά της Περιφέρειάς μας».

Στον Περιφερειάρχη

   Στη συνέχεια τόσο ο κ. Πανταζόπουλος όσο και οι: Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Α. Νικήτας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Κυριάκος Κατσώρας, επισκέφτηκαν τον περιφερειάρχη.

   Η συζήτηση μεταξύ του περιφερειάρχη και του βουλευτή Αυστραλίας επεκτάθηκε στον τρόπο συνεργασιών αλλά και στην έλευση των αυστραλών βουλευτών που θα έρθουν το Μάιο στην Κέρκυρα. 

Προηγούμενο άρθροΟ πρέσβης του Μπαγκλαντές στον Περιφερειάρχη Ι.Ν
Επόμενο άρθροΖωοδόχου πηγής