Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Παναγιώτης Φασούλας: Βλέπουμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ στη Λευκάδα

Παναγιώτης Φασούλας: Βλέπουμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ στη Λευκάδα

0

535185_10207404807251037_4908074194068742615_n-938x535

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στον Πανονίκο Κατωπόδη και στο lefkadasportnews.gr.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας, βρέθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας και φυσικά επικράτησε λίγο ψιλοχαμός στο άκουσμα της παρουσίας του, καθώς δεν είναι και λίγο πράγμα. Για τον Φασούλα μιλάμε. Μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού βρήκαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε κοντά τους και φυσικά, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για το 17ο φάϊναλ φορ γυναικών που γίνεται στο νησί μας.

Η “αράχνη” του Ελληνικού μπάσκετ, που ήταν στη “χρυσή γενιά” του 87΄και άφησε εποχή την δεκαετία του 90 με τις φανέλες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έχει παιχτεί υψηλού επιπέδου μπάσκετ στους δύο πρώτους ημιτελικούς και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά ο ύψους 2.13 Έλληνας πρώην διεθνής σέντερ δήλωσε:

“Γυναικείο μπάσκετ βλέπω τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ένα φάϊναλ φορ με ομάδες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αθηναϊκός, είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά που πρέπει να το παρακολουθήσει κανείς από αυτούς που βλέπουμε μπάσκετ και εκτιμάμε τις προσπάθειες που κάνουν οι κοπέλες μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι έχει παιχτεί μπάσκετ υψηλού επιπέδου και από τις τέσσερις ομάδες. Αυτό είναι ευχάριστο και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα τις Κυριακής.”

Αν είναι χαρούμενος που πέρασε ο Ολυμπιακός, διότι απέναντί του είχε τον ΠΑΟΚ: Πάντα είμαι χαρούμενος όταν νικάει ο Ολυμπιακός. Έχω τελειώσει την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είμαι Ολυμπιακός. Βεβαίως συμπαθώ τον ΠΑΟΚ. Έχω περάσει πολλά χρόνια εκεί. Αλλά είμαι πιο κοντά στον Ολυμπιακό πια, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον φέτος. Έχω την ελπίδα ότι τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να έχουνε πιο υψηλό ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα.

Αν υπάρχουν φαβορί στο τελικό: Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και το λέω οχι οπαδικά, το λέω εκπληκτικά όπως είδαμε το ματς πιστεύω ότι είναι μάλλον ένα σκαλί παραπάνω. Αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στον τελικό κυπέλλου έτσι και αλλιώς. Μπορεί φαινομενικά μια ομάδα που είναι πιο αδύναμη από την άλλη να κερδίσει. Αυτός γίνεται και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Προηγούμενο άρθροΔύο ακόμα νησιά καταργούν τις πλαστικές σακούλες
Επόμενο άρθρο460 πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν σε στρατόπεδο στη Φιλιππιάδα