Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

0
peripoliko

peripoliko

Αστυνομικό δελτίο.

Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Λευκάδα, την Ζάκυνθο και τους Παξούς, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, κατά περίπτωση, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (7) δενδρύλλια κάνναβης, (74) γραμμάρια  κάνναβης περίπου, το χρηματικό ποσό των (270) ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (16-05-2017), στη Λευκάδα, στη Ζάκυνθο και στους Παξούς, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών, δυο ημεδαποί ηλικίας 28 και 26 ετών και ένας αλλοδαπός 25ετών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της καλλιέργειας, κατοχής και διακίνησης ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, οι υποθέσεις αφορούσαν την σύλληψη, στην Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, χθες το βράδυ, ενός 28χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια (7) δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και για κατοχή (34,4) γραμμαρίων κάνναβης τα οποία βρέθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας στην κατοικία του.

Επιπλέον σε μια ακόμη περίπτωση στους Παξούς, επίσης χθες το βράδυ, συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παξών,ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) συσκευασίες κάνναβης βάρους (40) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (270) ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τέλος στη Ζάκυνθο, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), συνέλαβαν έναν 26χρονο ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Προηγούμενο άρθροΗ πολύ όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠερδικάρης και Αρβανίτης εκπροσώπησαν τον Δήμο στις εκδηλώσεις στην Βουλή