Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Σύσκεψη για τον Τουρισμό

Σύσκεψη για τον Τουρισμό

0

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Ανοιχτή Σύσκεψη για τον Τουρισμό της Νομαρχίας Λευκάδας.

Η προσέλευση ήταν σε σχέση με άλλες χρονιές πολύ καλύτερη αλλά τα περίπου 100 άτομα που ήταν παρόν είναι πολύ λιγότερα από όσα θα έπρεπε να ήταν. Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα, τα εστιατόρια και οι καφετέριες αλλά ακόμα και οι Ταξιτζήδες του νησιού και σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες θα έπρεπε να δώσουν το παρών. Για άλλη μια φορά οι ίδιοι οι πολίτες βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Έτσι ακριβώς το είπε και ο Δήμαρχος Ελλομένου κ. Θοδωρής Βερύκιος και πρέπει να παραδεχθούμε ότι είχε δίκιο, ίσως όχι σε όλα όσα είπε αλλά στα περισσότερα.

Σαν κίνηση η διοργάνωση ήταν πολύ καλή αλλά τι να το κάνεις αν ο κάθε επαγγελματίας κάθεται στο σπίτι του και βλέπει τηλεόραση ενώ ξέρει ότι είναι σε εξέλιξη σύσκεψη για τον τουρισμό και επαναπαύεται ότι θα τον εκπροσωπίσει ό πρόεδρος του συλλόγου στον οποίο ανήκει ? Μετά όμως δεν θα πρέπει να έχει παράπονο αυτός ο άνθρωπος που η γενική κατάσταση στο νησί μας είναι μαύρα χάλια .

Οι κεντρικοί ομιλιτές της βραδυάς ήταν ο Νομάρχης Λευκάδας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Λευκάδας, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Λευκάδας, και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας ο οποίος ήρθε στην σύσκεψη κάνα μισάωρο αφού είχε ξεκινήσει !!! Τα προβλήματα που αναλύθηκαν αλλά…δεν λύθηκαν ήταν τα γνωστά …. σκουπίδια, νοσοκομείο, δρόμοι, σήμανση, παροχές υπηρεσιών και πάει λέγοντας….

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους επαγγελματίες τίμησαν τον εαυτό τους και έδειξαν σεβασμό στην δουλειά που τους δίνει και τρώνε και παρακολούθησαν την σύσκεψη όσο για αυτούς που δεν ….μπόρεσαν τους αφιερώνουμε το παρακάτω τραγουδάκι.

http://www.youtube.com/watch?v=fi0fuZvL7R4

Προηγούμενο άρθροΜπήκανε τα φώτα
Επόμενο άρθροΣύσκεψη Τουρισμού 2010