Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Μονοήμερες κρουαζιέρες από την πόλη της Λευκάδας

Μονοήμερες κρουαζιέρες από την πόλη της Λευκάδας

0
agios dimitrios1

agios dimitrios1

Το πλήρωμά του “Άγιος Δημήτριος”, σας προσκαλεί να περιηγηθείτε σε ένα από τα πιο φιλόξενα νησιά του Ιονίου.

Μονοήμερες κρουαζιέρες από την πόλη της Λευκάδας, στα γύρω νησάκια μπορεί να απολαύσει όποιος επιλέξει να επιβιβαστεί στο πανέμορφο ξύλινο σκάφος “Άγιος Δημήτριος”.

Με αναχώρηση από το Λιμάνι της Λευκάδας στις 10.00 π.μ. περίπου το πλήρωμα βάζει πλώρη για τη Θηλιά, ένα νησάκι 100 μόλις μέτρα δυτικά του Μεγανησίου. Επόμενη στάση μας αποτελεί η θαυμαστή Σπηλιά του Παπανικολή, ένα τοπίο αγνού φυσικού πλούτου, που προσφέρει και σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότηα μιας δροσιστικής βουτιάς πριν τη συνέχεια. Προορισμός έπειτα είναι το Λιμονάρι, μια παραλία περιστοιχιζόμενη από απόκρημνα βράχια και παρθένα βλάστηση, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον άπλετο μεσημεριανό ήλιο και να εξερευνήσετε, εξοπλισμό που σας παρέχει το πλήρωμα, το μοναδικό υδροβιότοπο του βυθού. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης μας προς το Λιμοναρι, το «Άγιος Δημήτριος» σας παρέχει μεσημεριανό γεύμα βασισμένο σε σπιτικές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Αμέσως μετά, ακολουθεί σύντομη στάση στο Βαθύ για απογευματινό καφέ ή αγορές στα τοπικά καταστήματα, ενώ στο δρόμο της επιστροφής και λίγο πριν την άφιξή μας στο λιμάνι της Λευκάδας συναντάμε το Σκορπιό, το πιο φημισμένο από τα Πριγκηπονήσια.

Το “Άγιος Δημήτριος” σας εγγυάται ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι από τη Λευκάδα εως και το Μεγανήσι με φόντο τα ζωηρά χρώματα του Ιονίου.  Ξαπλώστρες και εξοπλισμός για τις εξερευνήσεις σας σας παρέχονται δωρεάν, ενώ στο μπαρ μας  καφές, σνακ, αλλά και δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους προορισμούς προβλέπεται να προστεθούν σύντομα, ο Καστός και ο Κάλαμος!

agios dimitrios2

20140702 191100

Προηγούμενο άρθρο1η ημέρα του Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Λευκάδα