Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα

Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα

0
r8

r8

Στα πλαίσια της έναρξης νέας αεροπορικής σύνδεσης από τον Ιούνιο 2013.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα στα πλαίσια της έναρξης νέας αεροπορικής σύνδεσης από τον Ιούνιο 2013

To Eπιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια της στρατηγικής που αφορά τη στόχευση νέων συνεργασιών και αεροπορικών συνδέσεων ενημερώνει ότι τη προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο νησί μας τριήμερη επίσκεψη γνωριμίας 45 περίπου ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από τη Ρουμανία.
Το ταξίδι γνωριμίας (fam trip) έγινε με αφορμή τη νέα αεροπορική σύνδεση της Λευκάδας με τη Ρουμανία που έχει αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο Aerotravel.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης είχε συνδιοργανωθεί με τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων περιλάμβανε γνωριμία με τη πόλη της Λευκάδας και εκδρομές στα πριγκιπονήσια και το νησί της Λευκάδας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, καλωσόρισε όλους τους ρουμάνους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους που επισκέφθηκαν το νησί μας σε μια ειδική ελληνική βραδιά που παρέθεσε το Επιμελητήριο σε εστιατόριο στο Νυδρί.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το Επιμελητήριο Λευκάδας βρίσκεται σε επαφή και συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της εταιρείας Aerotravel στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2012. Μέρος της στρατηγικής κατεύθυνσης δεν αποτελεί μόνο η επίτευξη νέων αεροπορικών συνδέσεων αλλά και η υποστήριξη κάθε νέου εγχειρήματος, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η μακροπρόθεσμη συνεργασία.
Με αφορμή την επίσκεψη των ρουμάνων δημοσιογράφων και πρακτόρων και την έναρξη της θερινής σαιζόν είναι υποχρέωση όλων μας να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό σε όλους τους επισκέπτες και να κατανοήσουμε ότι πίσω από κάθε πελάτη που διαμένει σε ένα κατάλυμα, γευματίζει σε μια ταβέρνα, αγοράζει σε ένα τουριστικό κατάστημα, κτλ, μπορεί να είναι κάποιο στέλεχος που διαμορφώνει ή επηρεάζει την τουριστική εικόνα ή την κίνηση για το νησί μας. Εξάλλου, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η καλύτερη διαφήμιση για ένα τόπο δεν είναι άλλη από την άποψη και τις θετικές εντυπώσεις των ίδιων των επισκεπτών του.
Σας ευχόμαστε καλή σαιζόν.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

r1

r7

r11

r27

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του Προέδρου του ΠΣΙΝ στον Γ. Καλούδη
Επόμενο άρθροΈγγραφο του Δήμου για την καθυστερημένη παραχώρηση των λαϊκών κατοικιών