Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Σ. Σκιαδαρέσης : Το τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου πρέπει να πεταχτεί

Σ. Σκιαδαρέσης : Το τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου πρέπει να πεταχτεί

0
sotiris-skiadaresis-fyladio

sotiris-skiadaresis-fyladio

Συνέντευξη στον Prisma 95,1

Ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς τον τουριστικό οδηγό που εξέδωσε ο Δήμος Λευκάδας και παρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας ο κος Σκιαδαρέσης μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το φυλλάδιο έτσι όπως είναι θα πρέπει να πεταχτεί καθώς δεν επιδέχεται βελτίωσης. Μάλιστα όπως ανέφερε, για να διαμορφώσει την δική του άποψη, το έστειλε σε ειδικούς για να το δουν και να πουν την άποψη του.

«Το φυλλάδιο είναι δυσφήμηση για την Λευκάδα, αν έβγαινε πριν τριάντα χρόνια που η Λευκάδα ήταν στην αρχή θα μπορούσα να το καταλάβω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κύριος Σκιαδαρέσης χαρακτήρισε ως απειλή την πρόθεση του Αντιδημάρχου για μετάφραση και σε άλλες γλώσσες.
«Κάποια στιγμή θα πρέπει οι επαγγελματίες του τουρισμού να ασχολούνται με τον τουρισμό», ανέφερε σε άλλο σημείο και μάλιστα υπογράμμισε πως το Επιμελητήριο Λευκάδας εδώ και ένα χρόνο έχει προσλάβει υπεύθυνο άτομο για τον τουρισμό, του οποίου η άποψη ποτέ δεν ζητήθηκε από την Δημοτική Αρχή, έστω για να ακούσουν μια συμβουλή.

Επίσης δήλωσε ότι η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου δεν έχει κάνει καμία συνάντηση ποτέ ώστε να εκφέρει και εκείνη μια γνώμη.
Μάλιστα πρότεινε να στείλει στον Δήμαρχο κο Αραβανή, έντυπο εταιρείας που προωθεί την Ελλάδα στην Ρουμανία και είναι εκατό φορές καλύτερο από το υπάρχων.

Ακούστε το απόσπασμα.

{mp3}skiadaresis-9-5-13{/mp3}

Προηγούμενο άρθροΕυτύχης Ζουριδάκης : Ο Δήμος Λευκάδας στηρίζει τον αθλητισμό
Επόμενο άρθροΔιοργάνωση ημερίδας τουρισμού από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας