Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Παραιτείται το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων

Παραιτείται το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων

0
hotels-votes

hotels-votes

Ξανά σε εκλογές οι ξενοδόχοι.

Μετά τις δυσκολίες που υπήρξαν για την εκλογή του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, τις παραιτήσεις τριών εκ των μελών του ΔΣ και τις επαναληπτικές εκλογές το σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει η ανακοίνωση για την παραίτηση όλου του ΔΣ και την προκήρυξη νέων εκλογών. Στην ανακοίνωση που ακολουθεί μας κάνει εντύπωση που δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος ή οι λόγοι που οδήγησαν σε μια τόσο σοβαρή εξέλιξη για την ένωση, λίγους μήνες μάλιστα πριν την καλοκαιρινή δύσκολη σεζόν.


 

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνάδελφοι ξενοδόχοι , σας καλούμε σε έκτακτη Γ. Συνέλευση ( σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού ) , για να υποβληθεί η παραίτηση όλων των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ και της ΕΕ.

Στην Συνέλευση θα εκλεγεί προσωρινό ΔΣ και ΕΕ και εντός 15 ημερών θα πραγματοποιηθούν νέες εκλογές , όπως ορίζει το καταστατικό της Ένωσης.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ . Σε αυτήν θα μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη ( εξόφληση συνδρομής μέχρι και το 2012 ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας συγκαλείται νέα ΓΣ για την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Λιβιτσάνος Ιωάννης Γράψας Νικόλαος

 

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη ενός φυγόποινου ημεδαπού στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα και Χαιρετισμοί στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι