Αρχική Life Style H live παρουσίαση του νέου του δίσκου που εξελίχθηκε σε καλοκαιρινό πάρτι!

H live παρουσίαση του νέου του δίσκου που εξελίχθηκε σε καλοκαιρινό πάρτι!

argiros

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – «Δεύτερη Φορά».

Ήταν μια μαγική βραδιά η χθεσινή (Πέμπτη 19 Ιουνίου) για όλους όσους ήρθαν στον κατάφυτο δροσερό κήπο της Αίγλης Ζαππείου με θέα την Ακρόπολη για να ακούσουν ζωντανά τα 13 νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού από το άλμπουμ «Δεύτερη Φορά» σε μια exclusiveπαρουσίαση δίσκου, με τη χορηγία της chillbox, που πήρε φωτιά και εξελίχθηκε σε καλοκαιρινό πάρτι με πολύ κέφι και χορό!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή με 11-μελή μπάντα στις 21:30 και αφού ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρία CobaltMusicκαι προσωπικά τη διευθύντριά της Άννα-Μαρία Αντίππα, τους δημιουργούς του άλμπουμ Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου και Ναταλία Γερμανού και τον Βασίλη Κοντόπουλο, ιδιοκτήτη του Posidonio, όπου εμφανίζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία, τραγούδησε επί μιάμιση ώρα με το κοινό να γνωρίζει ήδη τους στίχους όλων των τραγουδιών και να χορεύει ασταμάτητα στον ρυθμό τους.

Οι προσκεκλημένοι (δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι του καλλιτέχνη, καθώς και λίγοι τυχεροί που κέρδισαν πρόσκληση από τον χορηγό επικοινωνίας της βραδιάς ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μαλλί της γριάς που μοιραζόταν στην είσοδο, απολαυστικό παγωτό σε διάφορες απίστευτες γεύσεις από τη chillbox, αλλά και να πιούν φανταστικά καλοκαιρινά cocktail με βάση το σκωτσέζικο blendedουίσκι TheFamousGrouse.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ξεχωρίσαμε τους:Νίκο NiVoΒουρλιώτης, Otherview, Μαλού, ClaydeeLupa, Χρυσάνθη Ντάφλα, Χρήστο Μενιδιάτη, κ.α.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»:
Μετά τον δίσκο «Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ». Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού. Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες τα singles «Να Της Πεις», «Δεύτερη Φορά» και «Εσένα Θέλω», ενώ δέκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τον δίσκο της χρονιάς!

Το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την CobaltMusic.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση του δίσκου.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1