Αρχική Life Style Οι Nightstalker live στο Milos Beach

Οι Nightstalker live στο Milos Beach

0

NIGHTSTALKERΕνα χρόνο (και κάτι) μετά την εκπληκτική εμφάνιση στην Λευκαδα στο MILOSBEACH-ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ οι NIGHTSTALKER επιστρέφουν για ένα show που όπως πάντα αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό θεατή…
Μαζί τους αυτή τη φορά, ταξιδεύουν και οι HERITAGE. Επίσης μαζί τους και η μπάντα θρύλος της Λευκάδας οι COWHEAD!!

Η παρουσία και των δύο υπόσχεται ένα δυναμικό ζέσταμα, που άνετα θα μπορούσε να αποτελεί απο μόνο του ένα ολοκληρωμένο live !

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

NIGHTSTALKER

Nightstalker2012_04kΉταν 1989 όταν ο Αργύρης (a.k.a. Argy), δημιούργησε την μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα (και όχι μόνο).

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album, το ΕP ‘SideFx’ (Hitch Hyke 1994) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή.

Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album ‘Use’ (FM Records 1996), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας.

Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το EP “The Ritual”, το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει.

Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ ‘Just a Burn’ (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την μεγάλη τους αναγνώριση και ένα πολύ ισχυρό πια fan base.

Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για το 5ο άλμπουμ, με τίτλο “Superfreak”, που κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη εταιρία Meteorcity.

Κορυφαία στιγμή της πορείας τους, η κυκλοφορία του άλμπουμ ‘Dead Rock Commandos’, που κυκλοφόρησε από το αμερικάνικο label ‘Small Stone Records’, και έδωσε στο συγκρότημα παγκόσμια αναγνώριση με περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums

HERITAGE

Heritage 2011 -2013_12Οι Heritage δημιουργήθηκαν από τον Κώστα και τον Δήμο τον Νοέμβριο του 2006. Τον Απρίλιο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο ντέμο τους One more for the road σαν τριμελής μπάντα. Στη συνέχεια καθώς γινόντουσαν γνωστοί από τις δυνατές live εμφανίσεις τους προστέθηκε και δεύτερη κιθάρα κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο άλμπουμ τους Herencia On The Road το καλοκαίρι του 2009.

Από το καλοκαίρι του 2011 μετά από κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους έγιναν ακόμη πιο δυναμικοί και τεχνικοί. Τον Ιανουάριο του 2012 σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπόκο (Stone Cold Dead, ex Rotting Christ) άρχισε η προ παραγωγή του δεύτερου άλμπουμ τους Law.

Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν ένα χρόνο αργότερα στα Devasound Studios με τον Φώτη Benardo και τον Γιώργο Μπόκο για να ολοκληρωθούν στα Grindhouse Studio.

Το Law κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου, 2015 από την Uncle Jack Records.

Highlights στην μέχρι τώρα πορεία τους η εμφάνιση τους στο Ράδιο Αρβύλα το 2009 και οι αμέτρητες live εμφάνισης τους σε διάφορες ιστορικές σκηνές στην Ελλάδα.

Τέλος έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Gus G, Mats Leven, Holocaust, Nightstalker, Lord 13, Deus Ex Machina, Planet Of Zeus & 1000MODS

COWHEAD

cowhead_smallOI COWHEAD ειναι μια εκρηκτική λευκαδίτικη μπάντα που έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις της να θεωρείται ήδη θρύλος παρότι το μικρο της ηλικίας των μελών της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν συνθέσει δικά τους εκπληκτικά κομμάτια.

Έχουν πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων σε Λευκάδα αλλά και εκτός νησιού ενώ σταθμός στην πορεία τους ήταν η εμφάνιση τους με την μπάντα κλασικής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολές του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”
Επόμενο άρθροΟ Τηλυκράτης κληρώνει δωροεπιταγή 60 ευρώ για αγορές στο Δάσκαλο