Αρχική Life Style Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/10/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη και εσεις κάνετε νέες συνεργασίες. Είστε πιο αποφασιστικοί και προωθείτε τα σχέδια σας. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τις υπερβολές.
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με το τρίγωνο Άρη -Ουρανού καθώς και με την Νέα Σελήνη θα είστε δυναμικοί και δραστήριοι στο χώρο της δουλειάς σας. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τα έξοδα. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη ευνοούνται τα συναισθηματικά σας. Με την βοήθεια των φίλων θα προωθήσετε τα σχέδια σας ενώ οι ευχάριστες συζητήσεις δεν θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Υπογραφές εγγράφων πιθανόν να προκύψουν. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τις υπερβολές. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει ο σύντροφος σας.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη και εσεις προωθείτε καινούργια πράγματα. Θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν την οικογένεια σας,θα βάλετε μια τάξη. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τις υπερβολές ενώ το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο ή τα παιδιά σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη σας απασχολεί η οικογένεια σας που μία είναι καλά και μία όχι καθώς και τα οικονομικά σας. Το φλέρτ δεν θα λείπει και πιθανόν να είστε υπερβολικοί σε κάποια θέματα. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ερωτικά.
ΖΥΓΟΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας αλλαγές θα συμβούν στη προσωπική σας ζωή. Το παρασκήνιο δε θα λείπει. Το σαβατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψετε με πολύ πάθος για να πάρετε την ανάλογη ανταμοιβή. Προωθείστε τις ιδέες σας. Στα μέσα της εβδομάδας δεν μπορείτε να δείτε ξακάθαρα τα γεγονότα. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους συγγενείς σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα προωθήσετε τις προοδευτικές ιδέες σας. Μυστικές σχέσεις ή συμφωνίες δεν θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας βοηθά να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα στην καριέρα σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις ενώ λειτουργείτε με βάση τα συναισθήματα σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα ισορροπήσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη και εσεις προωθείτε τα σχέδια σας. Και με το τρίγωνο Άρη -Ουρανού είστε πρωτοποριακοί.Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε να παρασυρθείτε σε συναισθηματικές ακρότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας ενώ φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν σαυτό. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να παρεξηγηθείτε ή να είστε υπερβολικοί. Μην υπερεκτιμάτε κάποιους ανθρώπους.

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Λευτέρη Αραβανή στον Ξενοφώντα Βεργίνη
Επόμενο άρθροΟι Anonymous κατονόμασαν τον εκβιαστή της 15χρονης που αυτοκτόνησε