Αρχική Life Style Ο Σάκης με την κιθάρα του live στο Tunnel

Ο Σάκης με την κιθάρα του live στο Tunnel

0

Την Δευτέρα του Πάσχα, στις 17 Απριλίου, ο Ισαάκ Τοκατλίδης ή αλλιώς ο Σάκης με την κιθάρα του, πραγματοποίησε μια ζωντανή εμφάνιση στον φιλόξενο χώρο του Tunnel στη Βασιλική.

Ο καταπληκτικός Σάκης τραγούδησε για περισσότερες από 4 ώρες αδιάκοπα, ανεβάζοντας τον ενθουσιασμό των παρευρισκόμενων στα ύψη. Το ρεπερτόριο περιελάμβανε Ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια. Στο τέλος μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί το μικρόφωνο με τους θαμώνες σε μερικά μοναδικά ντουέτα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Το Tunnel, γνωστή …Γιάφκα Πολιτισμού στα νότια, είναι πάντα διαθέσιμο σε νέους καλλιτέχνες και μικρά γκρουπάκια που θέλουν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό. Το μεράκι κι ο ενθουσιασμός για πολιτιστικά δρώμενα που διακρίνει τον Μάκη Πολίτη, την ψυχή πίσω από το Tunnel, εγγυώνται το αποτέλεσμα: πολύ καλός ήχος, κλασική Ροκ ατμόσφαιρα και καθαρά ποτά, συνοδεύουν τις μελωδίες των καλλιτεχνών. Φέτος μάλιστα το Tunnel εγκαινιάζει την συνεργασία του με την διεθνή αλυσίδα των Blues Cafe, οπότε πλέον θα το βλέπετε σαν Tunnel Blues Cafe.

Ο Άγγελος του Νότου εξασφάλισε για τους αναγνώστες του My Lefkada το πρώτο μέρος του live, σε παραγωγή των ImagicianS, που ειδικεύονται στο βίντεο και την επικοινωνία.

Απολαύστε το.

Προηγούμενο άρθροΓιορτάστηκε αυθόρμητα η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στον πεζόδρομο της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕγκαίνια και έναρξη δραστηριότητας του Πυγμαχικού Συλλόγου Πλαγιάς