Αρχική Top Stories Η Ειρήνη-Ουρανία Πολίτη εκθέτει στην Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”

Η Ειρήνη-Ουρανία Πολίτη εκθέτει στην Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”

0

DSCN7959

Το απόγευμα της Τετάρτης 17.6.2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ειρήνης-Ουρανίας Πολίτη στην Αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας «Θεόδωρος Στάμος».

Η Ειρήνη Ουρανία Πολίτη είναι ομογενής ζωγράφος, απόφοιτος Καλών Τεχνών (ζωγραφική/φωτογραφία) από το Royal Melbourne Institute of Technology. Σπούδασε επίσης χαρακτική, εικονογράφηση και εκπαίδευση στο Royal Melbourne Institute of Technology και στο Wimbledon School of Art του Λονδίνου.

Τα τελευταία  έξι χρόνια ζωγραφίζει κυρίως άτομα σε εσωτερικούς χώρους. Για την έκθεση της στην Λευκάδα, το νησί που τόσο αγαπά και την εμπνέει και αποτελεί μόνιμο τόπο κατοικίας της από το 2008, επέλεξε κάτι διαφορετικό. Ένα κουτί με αναμνηστικές φωτογραφίες από ένα πάρτι κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων στο Λονδίνο ήταν η έμπνευση και η αφετηρία για την τρίτη ατομική της έκθεση που φιλοξενείται στην πόλη της Λευκάδας από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου.

Η κ. Πολίτη έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις σε Μελβούρνη, Λονδίνο και Λευκάδα. Είναι επίσης μέλος καλλιτεχνικών οργανώσεων όπως το Axisweb, UK και Zeitgeist Art Project, UK.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την καλλιτέχνη στην προσωπική της ιστοσελίδα www.ipoliti.co.uk

Ειρήνη Βονιτσάνου

DSCN7954 DSCN7956 DSCN7957

greek poster

Προηγούμενο άρθρο4ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας: Τα παιδιά είπαν το δικό τους «αντίο» στη σχολική χρονιά
Επόμενο άρθροΣύλληψη 50χρονου ημεδαπού στη Λευκάδα για κατοχή κάνναβης