Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πρόγραμμα Ecomobility από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας

Πρόγραμμα Ecomobility από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας

0
ecomobility

ecomobility

Πρόσκληση στην εκδήλωση την Πέμπτη 14/2/2013 στις 12.00.

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα ΕCOMOBILITY από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας

Το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας τη φετινή σχολική χρονιά 2012-2013, μετέχει στην υλοποίηση του προγράμματος “ECOMOBILITY”. To πρόγραμμα αυτό είναι ένα πολυβραβευμένο πρόγραμμα ,το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται πανελλαδικά από το 2003 ,φέτος υλοποιείται πρώτη φορά στη Λευκάδα από το σχολείο μας.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσεγγίσουν οι μαθητές βιωματικά τα προβλήματα της πόλης που δημιουργούνται από την αλόγιστη χρήση των οχημάτων, τις συνέπειες στη λειτουργία της πόλης , στο περιβάλλον, στην τοπική οικονομία, στην ποιότητα ζωής, κάνοντας χρήση της τεχνολογικής εξέλιξης και των εφαρμογών της.

Οι μαθήτριες του σχολείου μας Βαγενά Μαυρέτα, Γιαννιώτη Βασιλική, Καταγή Ευτυχία, Κερασοβίτη Ανδριανή, Πλαγιώτη Αλεξάνδρα, Φούντογλου Δήμητρα που μετείχαν στο πρόγραμμα με συντονιστή το Διευθυντή του σχολείου κ. Ν. Κονιδάρη είχαν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν , να συναντηθούν με φορείς, εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών τάξεων ,να εντοπίσουν τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί σε δημόσια εκδήλωση την Πέμπτη 14/2/2013 στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο (παλιό Δημαρχείο), με την παρουσία αρχών, εκπροσώπων φορέων, αλλά και όσων ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της πόλης και θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις των παιδιών.

ECOMOBILITY 2012-13 LEYKADA

Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα
Επόμενο άρθροΚανένας φοιτητής και σπουδαστής να μην πεταχτεί εκτός σπουδών