Τριήμερο σεμινάριο για τη διατροφή + τριήμερο Αγίου Πνεύματος.
Συνειδητή διατροφή, εργαστήριο αυτάρκειας, παραδοσιακής διατροφής και χορτοφαγίας με τη Σοφία Κανέλλου, διαιτολόγο, διατροφολόγο MSc, στις 17 – 18 – 19 Ιουνίου 2016.
Πώς μπορεί η παραδοσιακή διατροφή να ενταχθεί στη σύγχρονη καθημερινότητα; Τι είναι η συνειδητή διατροφή;
Πώς παρασκευάζονται κάποιες από τις πιο βασικές τροφές της μεσογειακής διατροφής; Γιατί η χορτοφαγική δίαιτα μπορεί να είναι ωφέλιμη για την υγεία μας;
Μέσα από θεωρητικά σεμινάρια και εργαστήρια παρασκευής κάποιων σημαντικών για την καθημερινή διατροφή γευμάτων, θα προσπαθήσουμε να απεμπλακούμε από τους πειρασμούς της σύγχρονης καταναλωτικής κουλτούρας και να εξετάσουμε εκ νέου τη σημασία πολύ βασικών και εξαιρετικά απλών τροφών και τροφίμων.
Περισσότερες πληροφορίες: http://neion-a-r-c-t.tumblr.com/post/141148007271/seminar-workshop-food-mediterraneandiet