Αρχική Top Stories ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Μονάδα Ανακύκλωσης Αδρανών υλικών (Α.Ε.Κ.Κ.)

ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Μονάδα Ανακύκλωσης Αδρανών υλικών (Α.Ε.Κ.Κ.)

0

Μετά το Αγρίνιο 2 Νέες Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) στην περιοχή της Βόνιτσας.

Η Εταιρία «ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» που εδρεύει στο Αγρίνιο, στο 7ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, διαθέτει Άδεια Επεξεργασίας Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) κ.α. με σκοπό την διαλογή, επεξεργασία και τέλος την αξιοποίηση των στερεών αποβλήτων καθώς και Άδειες Συλλογής-Μεταφοράς για τρεις Περιφέρειες (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Ηπείρου και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων).

Παράλληλα, η «ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έγινε πραγματικότητα το πρώτο της αδειοδοτημένο υποκατάστημα στην περιοχή της Βόνιτσας, στο 12ο ΧΛΜ  εθνικής  οδού Βόνιτσας- Αμφιλοχίας  (βενζινάδικο ΒΕΝΕΤΗΣ) , ενώ συγχρόνως βρίσκεται στο τελικό στάδιο αδειοδότησης και το δεύτερο υποκατάστημά της, λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο  στο 4ο ΧΛΜ Λευκάδας – Βόνιτσας.

Πρόκειται για υλικά από εκσκαφές, έργα οδοποιίας, κατεδαφίσεις – μπάζα καθώς και απόβλητα εργοταξίων, ενώ στα προϊόντα που διαθέτει προς επαναχρησιμοποίηση περιλαμβάνονται χώμα, άμμος, γαρμπίλι κ.α. τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους δημόσιο ή ιδιωτικό έργο ύστερα από επεξεργασία με τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτει στον χώρο της.

Με την έναρξη κάθε συνεργασίας, η Εταιρία παρέχει Σύμβαση διάρκειας του εκάστοτε έργου καθώς και αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ανακύκλωσης των υλικών που δέχεται.

Τηλ: 2641051430,

Email: ionios01@yahoo.gr
http://www.ioniosanakiklosi.gr

 

 

Προηγούμενο άρθροEπαναφέρετε τη λάμψη στο γερασμένο δέρμα
Επόμενο άρθροΚυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα της Λευκάδας”