Αρχική Top Stories Λευκάδα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στ. Χαραλαμπόπουλου

Λευκάδα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στ. Χαραλαμπόπουλου

0
Υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη

Το My Lefkada βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα πραγματοποιηθεί στην Λευκάδα.

Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Χαραλαμπόπουλου, ονομάζεται «Τα δάκρυα του βουνού», διαδραματίζεται στις αρχές του 1900 και πρωταγωνιστούν μάστορες πέτρας οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι από τα χωριά τους εξαιτίας ενός μακροχρόνιου πολέμου. Η ταινία καταγράφει το ταξίδι της επιστροφής τους, ως μια άλλη Οδύσσεια.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την Δευτέρα και ήδη τα μέρη που έχουν πραγματοποιηθεί είναι πολλά. Ο Σύβρος, τα Διαβασίδια, το λιβάδι της Καρυάς, ο Αλέξανδρος, οι καταρράκτες του Δημοσάρη, οι Σκάροι είναι από τα πρώτα μέρη που φιλοξένησαν σκηνές, ενώ αύριο θα βρίσκονται στο νησάκι του Αγίου Νικόλα.

Σήμερα τα γυρίσματα έγιναν στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Κατωπόδη μεταξύ Καρυάς και Πλατυστόμων. Οι ηθοποιοί και οι κομπάρσοι είναι ως επί το πλείστον ερασιτέχνες και Λευκαδίτες. Σήμερα μόνο είδαμε να εμφανίζονται ο Χρήστος, η Ελευθερία, ο Μάρκος, ο Ανδρέας, ο μικρός Στέφανος, κ.α.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από τα μέχρι τώρα γυρίσματα, που γίνονται με την αμέριστη συμπαράσταση των ντόπιων και του Δήμου. Περισσότερα για την ταινία μπορείτε να δείτε [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στην πόλη της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΈφυγε από την ζωή ο ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς