Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 3 έως 9 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές. Και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ξεχωριστοί αλλά και πιο συναισθηματικοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Τα σχέδια σας προωθούνται. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με την οικογένεια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας . Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συναισθηματικές υπερβολές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα κάνετε συλλογικά πράματα.

 

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι. Τα σχέδια σας προωθούνται. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα προκύψουν αντιπαραθέσεις. Το σαββατοκύριακο προσοχή στα συναισθηματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται. Η Πανσέληνος της Παρασκευής σας κάνει δυνατούς. Το σαββατοκύριακο θα προβληματιστείτε με κάτι.

 

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας από τη μια θα είστε ανεβασμένοι και από την άλλη θα σας προβληματίσουν τα οικονομικά σας.Το σαββατοκύριακο κάποιο σχέδιο σας προωθείται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά μ εσάς δυναμικούς και αφοσιωμένους στους στόχους σας. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο προσοχή στη συμπεριφορά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το μήνα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Προσοχή μην κάνετε έξοδα. Με κάποιο από τα σχέδια σας θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτόν το μήνα θα είστε αφοσιωμένοι στους στόχους σας ,είναι η στιγμή να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα έχετε ερωτική διάθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας. Η Πανσέληνος την Παρασκευή θα σας προβληματίσει. Δουλειά και οικογένεια είναι αντίπαλα στρατόπεδα. Το σαββατοκύριακο θα είστε συναισθηματικοί.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα σχέδια σας . Την Παρασκευή με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι. Το σαββατοκύριακο προσοχή μην κάνετε έξοδα.

Προηγούμενο άρθροΕπερωτήσεις Σπ. Σπύρου για ευρωπαϊκούς πόρους και τουριστική προβολή της ΠΙΝ
Επόμενο άρθροΣυνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη διακινητή και παράνομων μεταναστών στη Λευκάδα