Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 – 23 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια. Προσοχή σε ατυχήματα. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να  υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο βρίσκεστε ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά έξοδα. Στα μέσα της εβδομάδας τα οικονομικά σας είναι καλύτερα. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας και τους συγγενείς σας  και με την Πανσέληνο την Κυριακή θα έχετε έντονες επιθυμίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα συλλογικά. Στα μέσα της εβδομάδας με το Δία στο ζώδιο σας θα είστε ευνοημένοι. Το σαββατοκύριακο θα δείτε τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ένταση στο χώρο της δουλειάς σας. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να υπογράψετε κάποια συμβόλαια. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο το αίσθημα της συντροφικότητας θα είναι πολύ έντονο.
 
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ ενέργεια. Στα μέσα της εβδομάδας οι φίλοι θ είναι δίπλα σας. Το σαββατοκύριακο θα βγείτε έξω , θα διασκεδάσετε , θα κάνετε νέες γνωριμίες. Προσοχή σε σχόλια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα πολύ η ένταση στο χώρο της δουλειάς σας παρόλα αυτά θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε ερωτικοί.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση στο γάμο ή στη σχέση σας δεν θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Η Πανσέληνος το σαββατοκύριακο σας προβληματίζει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ελκυστικοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση στη δουλειά σας ή στη σχέση σας πιθανόν να προκαλέσει ρήξη. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο αισιόδοξοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η ένταση στην οικογένεια σας δεν θα λείπει . Στα μέσα της εβδομάδας οι δουλειές σας βελτιώνονται. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να πάτε μια εκδρομή με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα έχετε έντονες επιθυμίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλη την εβδομάδα θα είστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Στα μέσα της θα βρεθείτε με το σύντροφο σας και θα είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα στο σπίτι σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας,. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
Προηγούμενο άρθροΕξόρμηση στην Βάλια Κάλντα – Φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΣύλληψη στο Πόρτο Κατσίκι