Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/09/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας παρόλο που το κλίμα είναι ψυχρό οι συζητήσεις που αφορούν την δουλειά θα ευνοούνται. Το σαββατοκύριακο η υπερβολή δεν θα λείπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα ερωτική αυτή η περίοδο για εσας παρόλο που λόγω δουλειάς δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με το σύντροφο σας όσο θα θέλατε. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Το φλέρτ δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο προσέχετε τα έξοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά έξοδα. Ο Ερμής ευνοεί τις συναντήσεις και τις συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να είστε υπερβολικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ με την Αφροδίτη η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη η σύγκρουση της με τον Κρόνο σας κάνει ανεύθυνους . Θα είστε λογικοί. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας θα λύσετε τα οικογενειακά σας θέματα και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα αφορούν τα οικονομικά σας. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε ξεχωριστοί. Δυσκολίες στα οικονομικά σας επηρεάζουν τη σχέσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα δεν ξεκινά καλά για εσας,πιθανόν να προκύψει κάποιος τσακωμός ή ενας χωρισμός. Αυτό το διάστημα είστε πολύ πιεσμένοι. Μην ανοίγεστε και εμπιστευτείτε μόνο αυτούς που νιώθετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποκαλύπτονται τα ταλέντα σας. Θα κάνετε συζητήσεις με φίλους και θα νιώσετε καλά. Το σαββατοκύριακο προσοχή στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο σας απασχολεί η καριέρα σας. Οικονομικοί στόχοι πραγματοποιούνται. Συμβόλαια και συμφωνίες δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο οι σχέσεις θα φτάσουν σε ακραίο σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπόδια συναντάτε στη προσπάθεια σας να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα μέσα τηε εβδομάδας κάνετε μεγάλα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας σας απασχολεί η καριέρα σας και παραμερίζετε την προσωπική σας ζωή. Στα μέσα της εβδομάδας τα οικονομικά σας ευνοούνται. Το σαββατοκύριακο παρασύρεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συγκρούσεις που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή έχουν σχέση με τα οικονομικά. Ο αισθησιασμός όμως δεν σας λείπει. Το σαββατοκύριακο προσοχή στο πως θα αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας θέματα.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ Ελπίδες
Επόμενο άρθροFit for fun – Χειμώνας 2013