Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 – 26 Μάη.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ δουλειά. Το σαββατοκύριακο η έκλειψη Σελήνης θα σας παραπλανήσει. Τα σχέδια σας δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε, θα εξαπατηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την έκλειψη Σελήνης το σαββατοκύριακο προσέξτε αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας . Μην εμπιστεύεστε τον οποιοδήποτε μπορεί να σας εξαπατήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με χαρούμενες ειδήσεις και τις σχέσεις σας να γίνονται καλύτερες. Η έκλειψη του σαββατοκύριακου θα δημιουργήσει ερωτηματικά για το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας σας απασχολούν αυτό το διάστημα και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η έκλειψη του σαββάτου θα επηρεάσει την δουλειά και την υγεία σας.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται. Με την έκλειψη του σαββατοκύριακου όμως αμφιβολίες δημιουργούνται για το μέλλον της σχέσης σας ή για κάποιο σχέδιο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Με την έκλειψη το σαββατοκύριακο θα προβληματιστείτε για την δουλειά σας και για την οικογένεια σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και εσείς να είστε γοητευτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας δυσκολίες θα έχετε με τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη Σελήνης θα είστε επικοινωνιακοί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη της Σελήνης προσέξτε τα οικονομικά σας , μπορεί να εξαπατηθείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα θα έχετε έντονα συναισθήματα και πιθανόν να παρασυρθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογένεια σας θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα . Το σαββατοκύριακο προσέξτε την υγεία σας ,προσπαθήστε να είστε ήρεμοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε. Το σαββατοκύριακο αναθεωρείτε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας ,προσπαθήστε μην τους εμπλέξετε με τα οικονομικά σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα ,μην κάνετε αγορές. Η έκλειψη της Σελήνης το σαββατοκύριακο θα επηρεάσει τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να απαγοητευθείτε.
Προηγούμενο άρθροΕκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου Λυγιάς – Κατούνας
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας