Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/09/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το διάστημα η σχέση ή ο γάμος σας σας απασχολεί. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα. Δύσκολα τα ερωτικά σας χωρίς να λείπουν οι ανατροπές.
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα πράματα είναι ήρεμα και στο χώρο της δουλειάς σας προοδεύετε. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να τσακωθείτε με την οικογένεια σας ή με τον σύντροφο σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να υπογράψετε κάποια συμβόλαια,να κάνετε ένα ταξίδι ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η ένταση στο χώρο της δουλειάς σας δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο πολλές οι ανατροπές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προβλήματα έχετε στη σχέση με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο προσέξτε πως συμπεριφέρεστε καθώς και την υγεία σας. Διαφυλάξτε ότι έχετε αποκτήσει.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας και όσοι ανήκετε σε κάποια ομάδα θα πάρετε χαρά. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να προκύψουν εντάσεις και τσακωμοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο οι ανατροπές και η αναστάτωση δεν θα λείπουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σημαντικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν ενώ στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δεν θα λείπει. Σαββατοκύριακο με την εκρηκτική Πανσέληνο οι εντάσεις τα πάθη και οι ζήλιες δεν θα λείπουν.
ΖΥΓΟΣ
Aυτό το διάστημα που είναι και τα γενέθλια σας είστε επικοινωνιακοί. Στα μέσα της εβδομάδας δυσκολίες θα προκύψουν στα ερωτικά σας ενώ με την Πανσέληνο την Κυριακή οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν θα λείπουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Στα μέσα της εβδομάδας η πιθανόν ένταση να φέρει συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα. Η Πανσέληνο την Κυριακή σας κάνει νευρικούς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικές συζητήσεις θα κάνετε στα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη προσοχή στην υγεία σας και μην εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο τα απρόοπτα δεν θα λείπουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας έχετε δύναμη. Ευχάριστες ειδήσεις δεν θα λείπουν. Την Πέμπτη προσέξτε μην συγκρουστείτε με σημαντικά πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο προσέξτε γιατί υπάρχουν και κρυφοί εχθροί. Προσοχή και στην υγεία σας και διαφυλάξτε την οικογενειακή σας ηρεμία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Τρίτη και την Τετάρτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας είστε γοητευτικοί,φλερτάρετε. Την Πέμπτη ένα σχέδιο σας δεν προχωράει και αυτό σας απαγοητεύει. Το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος σας προκαλεί εκνευρισμό. Δυσκολίες στις σχέσεις με τους δικούς σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι την Τετάρτη θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Μην ξοδεύετε την Πέμπτη. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο πολλές οι ανατροπές ,μην μπλέκετε τους φίλους με τα οικονομικά σας.

Προηγούμενο άρθροΗ φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΜαγειρέματα με τον Νικόλα και την Δέσποινα