Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 – 17 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με διαφωνίες που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Πιθανόν να κάνετε κάποιες συζητήσεις και να υπογράψετε συμβόλαια. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής , ο ενθουσιασμός και η υπερβολή δεν θα λείπουν , θα είστε δημιουργικοί και τα σχέδια σας θα πραγματοποιούνται. Το σαββατοκύριακο θα είστε υπερβολικοί.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφο σας. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις ενώ η ένταση στο χώρο της δουλειάς σας δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και θα λύσετε πολλά σοβαρά θέματα σας. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά και τα συναισθηματικά σας και θα τα βάλετε σε μια σειρά. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρχει κάποια ένταση ,θα βρεθείτε και με τους φίλους σας. Προσοχή σε ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας θα περάσετε καλά αλλά και με τη δουλειά σας. Προσέξτε την υγεία σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας ,το κλίμα θα είναι ψυχρό και θα υπάρχει ένταση. Στα μέσα της εβδομάδας πολλά επαγγελματικά σας σχέδια υλοποιούνται ,  υπογράφετε συμφωνίες και με το σύντροφο σας θα βρεθείτε και θα περάσετε όμορφα. Το σαββατοκύριακο θα είστε κοινωνικοί , δημιουργικοί και τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά τα οποία ευνοούνται. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν την οικογένεια σας και θα ξεκαθαρίσετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πιο αισιόδοξοι προσέξτε όμως την υγεία σας. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα οικονομικά σας και θα είστε πολύ κοινωνικοί με αποτέλεσμα να μην χαλαρώσετε και να κουραστείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι σχέσεις σας αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες. Τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται και θα κάνετε συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων. Θα είστε νευρικοί και προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Το σαββατοκύριακο θα είστε δυναμικοί , δραστήριοι θα αρπάξτε όλες τις ευκαιρίες. Πιθανόν να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι.
 
ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα για οικονομικά και ερωτικά θέματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να λύσετε ότι τυχόν διαφωνίες έχετε μέσα από συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει και παρόλο που δεν θα έχετε πολύ ενέργεια θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά σχέδια σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντισμό και απολαύσεις. Ότι σκέψεις κάνετε και ιδέες έχετε θα τις εκφράσετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι οι σωστές. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ ενέργεια ,πολλές υποχρεώσεις και θα πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επίσης κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε. Στα μέσα της εβδομάδας έχετε πολύ άγχος και μπορεί να κάνετε λάθη γιαυτό χαλαρώστε. Το σαββατοκύριακο ένταση θα υπάρξει στην οικογένεια σας και εσεις θα βοηθήσετε όσο μπορείτε χωρίς όμως να παραμελήσετε και τα δικά σας θέματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας . Επίσης οι ευκαιρίες θα είναι πολλές να προωθήσετε τα σχέδια σας όπως το εμπόριο ή κάποιο ταξίδι. Στα μέσα της εβδομάδας θα μείνετε στο σπίτι και θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στα επαγγελματικά σας παρόλο αυτά θα είστε δραστήριοι και θα ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στη δουλειά σας αλλά και στα ερωτικά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ένταση θα υπάρχει στις σχέσεις σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται. Στα μέσα της εβδομάδας παρόλο που είστε αγχωμένοι θα προκύψει κάτι καινούργιο στη συναισθηματική σας ζωή. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε καθοριστικές κινήσεις και θα δείτε τους κόπους σας να μην πάνε χαμένοι.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με λάμψη , είστε γοητευτικοί γεμάτοι δημιουργία και ζωντάνια. Κάνετε συζητήσεις σημαντικές ,υπογράφετε συμβόλαια και παίρνετε σοβαρές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο είστε επικοινωνιακοί , έχετε ενέργεια , εκφράζετε τις απόψεις σας και θα χαλαρώσετε μαζί με τους φίλους σας.
Προηγούμενο άρθροΔιπλή επιτυχία για τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα
Επόμενο άρθροΜε τους Περιφερειάρχες συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός