Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 – 17 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και ψυχικά και σωματικά. Πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό , θα κάνετε και σημαντικές συναντήσεις και θα προωθήσετε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές καλές που θα αφορούν και τη δουλειά και τα οικονομικά σας. Επίσης θα βρεθείτε με τους φίλους σας ή θα κάνετε κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα , θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους ,θα ασχοληθείτε με τα κοινά. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Η κούραση δεν θα λείπει και η επικοινωνία σιγά σιγά βελτιώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη και εσεις παρόλο τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις θα κάνετε καινούργια αρχή στην επαγγελματική σας ζωή , θα είστε δραστήριοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ήρεμοι , θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα, ταξίδια , συναντήσεις , συνεργασίες με σημαντικά πρόσωπα στο χώρο της δουλειά σας . Στα μέσα της εβδομάδας προωθείτε τα φιλόδοξα σχέδια σας χωρίς να λείπουν και οι εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Το σαββατοκύριακο οι φίλοι θα είναι κοντά σας και η επικοινωνία βελτιώνεται.

ΛΕΩΝ

Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας παρόλο που έχετε οικονομικές δυσκολίες θα δείτε τα σχέδια σας να πραγματοποιούνται, θα κάνετε ταξίδια , επαφές και θα είστε δημιουργικοί και δραστήριοι. Προσέξτε μην κάνετε βιαστικά βήματα. Το σαββατοκύριακο θα είστε κοινωνικοί , δυναμικοί και αποφασιστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα σας απασχολήσει η σχέση, ο γάμος ή μια συνεργασία σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα κάνετε κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Τα ταξίδια δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο η επικοινωνία βελτιώνεται και οι καθυστερήσεις σταματούν.

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα στο χώρο της δουλειάς σας αλλά και στην υγεία σας. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δεν θα λείπει , θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστείτε στήριξη. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας , θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ονειρευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα έχετε έντονα συναισθήματα και θα είστε ερωτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε θετική σκέψη και θα ασχοληθείτε με τη δουλειά , την υγεία σας αλλά και με τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Το σαββατοκύριακο θα έχετε ενέργεια και θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε νέα αρχή και και αλλαγές στο σπίτι σας , στη σχέση σας, στην περιουσία σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς να λείπουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την υγεία σας , θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα συμμετάσχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα ξεκινήματα και νέες ιδέες φέρνει η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει το σπίτι σας , θα προκύψουν προβλήματα τα οποία θα είναι πιο έντονα την επόμενη εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο με τον Ερμή ορθόδρομο η επικοινωνία βελτιώνεται και κάποια προβλήματα λύνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , προσέξτε πως τα διαχειρίζεστε. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην έχετε ελεύθερο χρόνο. Θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε σε πολλά θέματα. Το σαββατοκύριακο θα λυθούν πολλά θέματα με τον Ερμή ορθόδρομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η προσωπική σας ζωή και θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή στη σχέση σας ή στην εμφάνιση σας . Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα κάνετε συζητήσεις για το τι θέλετε να κάνετε. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τις συναντήσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να διαφωνήσετε. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Προηγούμενο άρθροΜόλις 3.400 ευρώ ξόδεψε ένας Ουαλός για να κατασκευάσει σπίτι!
Επόμενο άρθροΑποκριάτικες εκδηλώσεις των Σκάρων