Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε χαλαροί και θα ασχοληθείτε και με την φιλανθρωπία.Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις που θα σας απογοητεύσουν.Το σαββατοκύριακο με την πανσέληνο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αντιμετωπίζετε τα θέματα σας με βάση το συναίσθημα.Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε έντονες συζητήσεις.Την Κυριακή με την πανσέληνο θα διλήμματα δεν θα λείπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας.Προς το τέλος της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά.Με την πανσέληνο το σαββατοκύριακο θα είστε ερωτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ρομαντικοί.Το σαββατοκύριακο όμως θα βγουν στην επιφάνεια τα αρνητικά της ερωτικής σας σχέσης.Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά.Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που θα σας αναστατώσουν ενώ η πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια τα αρνητικά της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ένταση.Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε δημιουργικοί.Η πανσέληνος της Κυριακής σας προκαλεί νοσταλγία.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε δυναμικοί.Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις.Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ενώ η πανσέληνος σας προβληματίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την σελήνη στο ζώδιο σας θα συνέλθετε από τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα.Θα είστε δημιουργικοί.Το σαββατοκύριακο με την πανσέληνο ασχολείστε με την δουλειά σας και παραμελείτε την οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με την σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ευαίσθητοι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.Η οικογένεια σας σας στηρίζει.Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε μια είδηση που θα σας δώσει χαρά.Η πανσέληνος της Κυριακής σας κάνει εκκεντρικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε δημιουργικοί.Οι τάσεις φυγής σε πολλούς από εσάς δεν θα λείπουν.Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με την οικογένεια σας και θα ξαφνιαστείτε.Με την πανσέληνο την Κυριακή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε χαλαροί .Προς το τέλος τη εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.Η πανσέληνος της κυριακής σας κάνει ευαίσθητους.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε δυναμικοί.Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοείστε όσοι ασχολείστε με τις τέχνες και τη φιλανθρωπία.Το σαββατοκύριακο με την πανσέληνο θα είστε εσωστρεφείς.

Προηγούμενο άρθροΟρκωμοσία του νεοεκλεγέντος Περιφερειακού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΤο όνειρο ενός γελοίου με τον Δημήτρη Βερύκιο