Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους σας , θα τους βοηθήσετε στα προβλήματα τους αλλά και με ομάδες. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας ζωή. Επίσης θα προωθήσετε τα σχέδια σας και θα κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε δυναμικοί και ερωτικοί. Θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά σας είναι πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και η οικογένεια σας θα σας στηρίξει. Τα επαγγελματικά σας θέματα προωθούνται και θα πάρετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από σημαντικά πρόσωπα. Η επικοινωνία και η τύχη είναι με το μέρος σας χωρίς να λείπουν κάποια εμπόδια. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί και το κέντρο της προσοχής. Με τον Άρη τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο πολλές οι αλλαγές και τα νέα δεδομένα στη ζωή σας. Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσει. Με την Πανσέληνο το σαββατοκύριακο θα είστε λαμπεροί , δυναμικοί και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας , όμως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Θα κάνετε νέα σχέδια , καινούργιες συμφωνίες . Η επικοινωνία θα είναι πολύ καλή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και θα εκφραστείτε πιο ελεύθερα. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας τα οποία θα βελτιωθούν.
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα μετά από πολύ σκέψη θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Η επικοινωνία ευνοείται και εσεις οι ίδιοι θα πάρετε κάποια ρίσκα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Η Πανσέληνος το σαββατοκύριακο θα σας ενθουσιάσει , τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα χωρίς να λείπουν οι υπερβολές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλη την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας ζωή. Στην αρχή θα κάνετε αλλαγές στο χώρο της δουλειά σας , θα εμπλουτήσετε τις γνώσεις σας και με υπομονή θα πετύχετε τους στόχους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα προκύψουν κάποια εμπόδια. Το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος θα επηρεάσει τα συναισθηματικά σας ενώ πολλοί θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες , θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και ειδήσεις. Θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τα φιλόδοξα σχέδια σας είτε είναι ταξίδια είτε συμφωνίες ευνοούνται. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία είναι δύσκολη και θα έχετε κάποια προβλήματα με τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος το σαββατοκύριακο ομορφαίνει την αισθηματική σας ζωή , θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχολήθείτε με το σπίτι, την οικογένεια σας, την καριέρα σας. Οι στόχοι σας προωθούνται καθώς επίσης  συμβόλαια και συμφωνίες. Αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή σας και ότι δεν σας ικανοποιεί το διαγράφετε. Στην εργασία σας θα προκύψουν νέα δεδομένα. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε θα σας απαγοητεύσοιυν. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε πιεσμένοι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας , το εμπόριο ,  τα ταξίδια. Τα σχέδια σας προωθούνται καθώς και οι σχέσεις και συνεργασίες  σας. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα είναι ψυχρό και η υπερβολή δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα κάνετε παράτολμες κινήσεις , θα προβληματιστείτε αλλά και θα διασκεδάσετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν θα λείπουν αλλά όμως θα υπάρξουν και κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες από την άλλη όμως θα προκύψει και κάποια βοήθεια από την οικογένεια σας. Η Πανσέληνος το σαββατοκύριακο προκαλεί εντάσεις γύρω από τα οικονομικά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη , τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα έχετε μια εβδομάδα παραγωγική. Θα  κάνετε καινούργια πράγματα , θα έχετε νέες ιδέες και τα οικονομικά σας θα είναι καλά. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την αισθηματική σας ζωή , η γκρίνια δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο ευνοούνται τα επαγγελματικά σας και θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Παρασκήνιο επικρατεί αυτή την εβδομάδα. Θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα τα οποία θα έχουν θετικές εξελίξεις.Τα οικονομικά σας ευνοούνται και η τύχη είναι με το μέρος σας. Κάποια εμπόδια δεν θα λείπουν. Η Πανσέληνος το σαββατοκύριακο σας προβληματίζει πάνω στο τομέα της εργασίας σας καθώς και της υγείας σας.

Προηγούμενο άρθροΣτο σεμινάριο Αντιμετώπισης Πολυτραυματία τρεις Λευκαδίτες
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας και γενική συνέλευση των Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας