Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

1

https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για εσας. Μπορεί στο ξεκίνημα της να έχετε κάποια θέματα με τα οικονομικά σας στη πορεία όμως και με τον Δία πλέον σε ορθή πορεία θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Το σαββατοκύριακο ευνοούνται οι σχέσεις σας θα είστε πιο αυθόρμητοι χωρίς όμως να λείπει το παρασκήνιο.
ΤΑΥΡΟΣ
Αφιερωμένη στην επαγγελματική σας ζωή είναι αυτή η εβδομάδα. Έχετε πολύ δουλειά με αποτέλεσμα να παραμελείτε το σύντροφο σας και να προκύπτουν εντάσεις και καυγάδες. Το σαββατοκύριακο τα ερωτικά σας παίρνουν άλλη πνοή με την Σελήνη στο Σκορπιό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για εσας. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία με αποτέλεσμα να περάσετε όμορφα , θα δείτε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας να πραγματοποιούνται. Αρπάξτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν . Το σαββατοκύριακο επειδή θα νιώσετε κουρασμένοι θα θελήσετε να μείνετε μόνοι να και ξεκουραστείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η κοινωνική σας ζωή θα είναι δραστήρια. Θα βρεθείτε με φίλους και συγγενείς και θα περάσετε όμορφα. Κάποιες εντάσεις με το σύντροφο ή τα παιδιά σας δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ερωτικό και με πολύ πάθος. Επίσης πολύ γόνιμο και δημιουργικό.
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και μετά την Πανσέληνο του σαββατοκύριακου έχετε καινούργιες ιδέες και η ευαισθησία σας πλημμυρίζει. Θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και το σύντροφο σας και ότι δυσκολίες προκύψουν. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα και εσεις βλέπετε την επαγγελματική σας ζωή να βελτιώνεται και να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν να σας πληγώσει ή να το πληγώσετε εσείς . Το σαββατοκύριακο προσοχή στα οικονομικά σας και στη σχέση σας. Θα είστε επιοκοινωνιακοί.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα φιλόδοξα σχέδια σας και τα όνειρα σας προωθούνται και αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα μέσα της εβδομάδας κάποια προβλήματα θα αντιμετωπίσετε με τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι , δημιουργικοί και με την φαντασία σας ανεπτηγμένη. Το σαββατοκύριακο θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στη δουλειά και την υγεία σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος αυτό το διάστημα σας πιέζει και δημιουργεί κάποια προβλήματα σε σχέση με την οικογένεια , το σπίτι ή την περιουσία σας. Όμως η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνει δημιουργικούς και ρομαντικούς. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας κάνοντας κάποιες αλλαγές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θετικές οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Στα μέσα της εβδομάδας θα θελήσετε να χαλαρώσετε και θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο κάποιοι από σας θα θελήσουν να μείνουν μόνοι ενώ άλλοι θα κάνουν μικρές εκδρομές. Επίσης θα ασχοληθείτε και με οικογενειακά θέματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανεβασμένοι ερωτικά αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις και θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιο φίλο σας. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , θα είστε επικοινωνιακοί και θα κάνετε πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε το κέντρο της προσοχής αυτό το διάστημα. Με τον Δία σε ορθή πορεία τα αισθηματικά σας βελτιώνονται. Στην επαγγελματική σας ζωή υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα και νιώθετε πιεσμένοι. Το σαββατοκύριακο ευνοούνται τα ταξίδια. Προσέξετε μην κάνετε υπερβολικά έξοδα. Θα είστε ερωτικοί και με πολύ πάθος.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Κάποια από τα σχέδια σας θα δείτε ότι δεν είχαν την απαιτούμενη εξέλιξη και αυτο θα σας απαγοητεύσει. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο αισιόδοξοι , ενεργητικοί , φιλόδοξοι και θα κρατήσετε τα σχέδια σας μυστικά. Θα είστε ανεβασμένοι και ερωτικά.

Προηγούμενο άρθροΌχι στην υποβάθμιση των Μουσικών Σχολείων
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας