Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα υπάρχει κάποια διαφωνία με τους συνεργάτες σας στο χώρο της δουλειάς ή το σύντροφο σας. η ένταση δεν θα λείπει. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται τα επαγγελματικά σας ,προσέχετε το παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες με την Πανσέληνο τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα είστε πιο ευαίσθητοι. Οι υπερβολές στα οικονομικά δεν θα λείπουν και θα αξιοποιήσετε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες με κάποια ένταση. Τα ερωτικά σας ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο και εσείς να κάνετε αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια σας. Προσπαθείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και μην πείτε λόγια που δεν πρέπει. Ο τομέας της δουλειά σας ευνοείται και προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε γοητευτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο τα συναισθήματα σας είναι έντονα , μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να είναι λάθος. Προς τα μέσα της εβδομάδας και μετά τα συναισθηματικά σας ευνοούνται ,θα είστε ρομαντικοί και θα περάσετε όμορφα. Επίσης θα ασχοληθείτε και με το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα κάνετε έντονες συζητήσεις. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί και το πάθος και ο ρομαντισμός δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα είστε υπερβολικοί στις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να κάνετε και λάθη. Στα μέσα της εβδομάδας ένταση θα υπάρχει στη σχέση με το σύντροφο σας και οικονομικά προβλήματα δεν θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε ρομαντικοί , ερωτικοί και θα περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα είστε μελαγχολικοί , προσέξετε την υγεία σας ,ξεκουραστείτε , χαλαρώστε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής , το πάθος θα είναι έντονο ενώ οι περίεργες σκέψεις δεν θα λείπουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο και εσείς να έχετε πολύ δουλειά και να είστε πολύ αισιόδοξοι για τη σχέση σας. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις βιαστικές ενώ η ένταση μέσα από συζητήσεις δεν θα λείπει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας πιέζει και στην οικογένεια σας και στο χώρο της δουλειάς σας. Προσπαθείτε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και κάνετε λάθη. Θα επιβάλετε την γνώμη σας και θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες , πολύ καλό ακόμα και αν υπάρχουν αντιδράσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ονειροπολήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προωθήσετε τα σχέδια σας αλλά προσέξτε τις κινήσεις σας μην κάνετε λάθη. Μέσα από συζητήσεις με συγγενείς και φίλους θα προκύψει κάποια ένταση ,αποφύγετε το. Προς το τέλος της εβδομάδας θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα συμμετέχοντας σε κάποιες δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο την Δευτέρα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , θα κάνετε κάποιες κινήσεις λάθος χωρίς να τις σκεφτείτε. Αισθηματικά θα περάσετε όμορφα με πολύ έντονο το πάθος. Στο χώρο της δουλειάς σας θετικές θα είναι οι εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο ένταση θα υπάρχει στις σχέσεις σας και θα υπερεκτιμήσετε τους συνεργάτες ή το σύντροφο σας. Στα μέσα της εβδομάδας ηρεμείτε και θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Η επιθυμία σας για γνώση θα είναι έντονη . Πιθανόν να προκύψει μια νέα σχέση.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο άνδρας που τεμάχισε και έβρασε τον 48χρονο στην Άρτα