Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 – 10 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε κοινωνικοί και θα κάνετε και κάποια σημαντικά ανοίγματα στο χώρο της δουλειάς σας. Οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν και πιθανόν να συγκρουστείτε με σημαντικά πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας με καλή θέληση θα ξεπεράσετε τις όποιες τυχόν δυσκολίες. Το σαββατοκύριακο προωθούνται τα σχέδια σας , όμως μην κάνετε καινούργιες γνωριμίες γιατί μπορεί να μην μιλήσετε όπως πρέπει και να παρεξηγηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε κοινωνικοί , βγαίνετε , διασκεδάζετε ,κάνετε νέες γνωριμίες . Θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα υπερβολικά , επίσης υπερβολές και στα συναισθηματικά. Στα μέσα της εβδομάδας προωθούνται τα σχέδια σας και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με φίλους ή με συνεργάτες σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας και αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις και απαγοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή ανάδρομο στην αρχή της εβδομάδας έχετε πρόβλημα να επικοινωνήσετε , κάθε προσπάθεια για διάλογο πέφτει στο κενό. Ακόμα και τα συναισθήματα σας δεν μπορείτε να εκφράσετε. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα καλυτερεύουν και κάνετε και κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο καλό το κλίμα για τα επαγγελματικά , σας προσέξτε τις υπερβολές και τις βιαστικές κινήσεις γιατί υπάρχουν και παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε ανεβασμένοι, ερωτικοί και με πολύ πάθος. Όμως αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή μια δουλειά πιθανόν να μην γίνει λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε το λόγο σας σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σας , μπορείτε να τους πείσετε. Το σαββατοκύριακο οι καθυστερήσεις και οι υπερβολές δεν θα λείπουν ενώ πολλοί θα θελήσουν να μείνουν μόνοι και να ξεκουραστούν.

ΛΕΩΝ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα δώσετε υπερβολική σημασία στα προτερήματα κάποιου φιλικού σας προσώπου και δεν πρέπει. Στα μέσα της εβδομάδας προσέχετε στο χώρο της δουλειάς , θα κάνετε κάποιες συμφωνίες ενώ η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξει. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας και αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας , μην κάνετε καταχρήσεις. Θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Η ένταση και το πάθος δεν θα λείπουν και πιθανόν να εκτεθείτε συναισθηματικά. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Έχετε πολλές υποχρεώσεις και μη δίνετε υποσχέσεις ενώ δεν μπορείτε να τις κρατήσετε. Το σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με το σύντροφο σας και αποφύγετε τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι και αυθόρμητοι, προσπαθείστε να τα μετριάσετε. Από την άλλη η ψυχολογία σας είναι μία κάτω μία πάνω. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και σημαντικές συζητήσεις που θα αφορούν την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τις τηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , οι παγίδες δεν θα λείπουν , μείνετε ψύχραιμοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε νέα ξεκινήματα , θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται και θα σας βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα , τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν αργότερα. Το σαββατοκύριακο η ασυνεννοησία με το σύντροφο σας υποχωρήσει. Θα έχετε κάποιο άγχος , ηρεμείστε και προσέξετε μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα τηρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Θα κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις που δεν θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Ακόμη και η επικοινωνία με το σύντροφο σας δεν είναι καλή παρόλο που έχετε έντονα συναισθήματα μεταξύ σας. Το σαββατοκύριακο βελτιώνεται η επικοινωνία καθώς και τα επαγγελματικά σας. Πολύ δουλειά , πολύ κούραση θα έχετε και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις , προσέξτε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και πιο αποφασιστικοί. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας μην ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος δεν έχουν ουσία. Θα ασκήσετε κριτική στους συνεργάτες σας ,έχετε δίκιο. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθήματα σας είναι έντονα. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες , μην τις χάσετε. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , μην υπερβάλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε την συμπεριφορά σας . Θα είστε πολύ πιεσμένοι στο χώρο της δουλειάς σας , δείξτε ψυχραιμία. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε τις σχέσεις σας να βελτιώνονται και θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες. Το σαββατοκύριακο τα φιλόδοξα σχέδια σας προωθούνται . Από την άλλη θέλετε να χαλαρώσετε από τις πολλές υποχρεώσεις. Την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο με μηχανή στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Ούγκο Τσάβες