Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 – 21 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ
Όλη την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας . Οι εντάσεις με την οικογένεια σας ή τους συνεργάτες σας δεν θα λείπουν . Θα είστε δραστήριοι. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα λόγια σας μπορεί να τσακωθείτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη . Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε σχέση με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον . Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα λόγια σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής στο ζώδιο σας σας κάνει επικοινωνιακούς και κάνετε νέες γνωριμίες. Από την άλλη όμως είστε κλεισμένοι συναισθηματικά και δεν εκφράζεστε ελεύθερα. Το σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα , θα δείτε ότι οι προσπάθειες σας δεν πήγαν χαμένες. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί και πιθανόν να ερωτευτείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.
ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να ευνοούνται αυτή την περίοδο αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Το σαββατοκύριακο ονειροπολείτε και θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την περίοδο τα σχέδια σας που έχουν σχέση με το εξωτερικό , σπουδές ή νομικές υποθέσεις προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε όνειρα και θα έχετε δυσκολία συγκέντρωσης.Πιθανόν να συγκρουστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας . Στα μέσα της εβδομάδας θα διαφωνήσετε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας ή κάποια συνεργασία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σας στραμμένη στη προσωπική σας ζωή. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά και πιθανόν να ξαφνιαστείτε από κάποιες ειδήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε αισιόδοξοι , δραστήριοι και θα έχετε ενέργεια. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά , όμως προσέξτε τα οικονομικά σας μπορεί να απαγοητευτείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την περίοδο τα συναισθηματικά σας ευνοούνται .Παρόλο τις εντάσεις που υπάρχουν στην οικογένεια σας το σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε και θα το περάσετε ρομαντικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η οικογένεια σας θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Προσοχή στο παρασκήνιο.
ΙΧΘΥΕΣ
Η καθημερινότητα σας είναι καλύτερη αυτή την εβδομάδα. Θα βρεθείτε με φίλους και συγγενείς και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψει κάποια σχέση. Συζητήσεις για τα οικονομικά σας σας προβληματίζουν.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Λογοθέτης στην εκπομπή του Βασίλη Βασιλικού
Επόμενο άρθροΗμέρα Ατομικών Πρωταθλημάτων 2013