Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27 Μάη – Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά και με την βοήθεια των φίλων θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας αρχίζουν να καλυτερεύουν , προσπαθείστε όμως να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Από τα μέσα της εβδομάδας αρχίζετε να γίνεστε πιο αισιόδοξοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προωθήσετε τα σχέδια σας και θα πετύχετε. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα το ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες μαζί με τους φίλους σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια να προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται . Στα μέσα της εβδομάδας οι μέρες είναι ερωτικές. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας αυξάνονται είτε από δάνεια είτε από κληρονομιές. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προκύπτουν νέες συνεργασίες ή και ένας γάμος. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς. Το σαββατοκύριακο θα μείνετε σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος.Με την σύνοδο Ερμή – Άρη θα είστε εξωστρεφείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε να παρουσιάζονται ευκαιρίες στα σχέδια σας. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις να καλυτερεύουν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.

Προηγούμενο άρθροΕγγραφές στις Επαγγ. Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Λευκάδας 2013-2014
Επόμενο άρθροΣτάθης Γλένης – 36 χρόνια στο πέραμα