Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 – 24 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι. Το σαββατοκύριακο όμως που ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ουρανό θα είστε εκνευρισμένοι. Προσοχή σε ατυχήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα θα είστε επικοινωνιακοί με τα φιλικά σας πρόσωπα και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία θα κάνετε νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σας πορεία. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιο σας στην αρχή της εβδομάδας και τον Ερμή σε ορθή πορεία θα δείτε ότι τα πράγματα που σας απασχολούν παίρνουν μια σταθερή μορφή. Το σαββατοκύριακο προσέξτε μην τσακωθείτε καθώς και τα ατυχήματα.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ ενέργεια και δυναμισμό. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη το ζώδιο σας θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και πολύ ευαίσθητοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία θα δείτε ότι οι σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας θα γίνουν καλύτερες. Επίσης θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ,προσέξτε μην κάνετε περιττά έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε τις κινήσεις σας , μην βιάζεστε γιατί μπορεί να φτάσετε και σε χωρισμό. Το σαββατοκύριακο ζητήστε την βοήθεια των φίλων σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε κάποια ταξίδια , θα χαλαρώσετε και θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει και προσέξτε τις κινήσεις σας , μην βιάζεστε. Επίσης προσοχή στην υγεία σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την οικογένειά σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί και δραστήριοι χωρίς να λείπει όμως η ένταση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία θα ρυθμίσετε τις καθημερινές σας υποθέσεις. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ότι σας πίεζε στο χώρο της οικογένειας σας θα θελήσετε να το απομακρύνετε. Οι εντάσεις δεν θα λείπουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα ένταση θα υπάρξει στο χώρο της οικογένειας σας. Επίσης προσέξτε την οδήγηση ή τον χειρισμό μεταλλικών αντικειμένων , μπορεί να προκύψει ατύχημα.
ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει λόγω των οικονομικών. Πιθανόν να κάνετε κάποια έξοδα.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Λευκάδας : Μεγάλη νίκη στον αγώνα για το ΤΕΙ
Επόμενο άρθροΗ Άνοιξη της Νόνης και του Νίκου