Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας σημαντικά πρόσωπα θα εντυπωσιαστούν από εσάς. Στα μέσα της εβδομάδας οι εντάσεις και τα ατυχήματα δε θα λείπουν. Η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στα ατυχήματα. Κάποιο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Το σαββατοκύριακο θα είστε ερωτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας το κλίμα θα είναι έντονο. Το σαββατοκύριακο θα προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα ενώ φίλοι θα σας εκπλήξουν χαρούμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το πάθος θα κυριαρχεί . Στα μέσα της εβδομάδας ένταση θα υπάρξει στο χώρο της δουλειάς σας με σημαντικά πρόσωπα. Η Αφροδίτη σε αρμονία με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σας , σας κάνει δημιουργικούς.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα η ένταση θα κυριαρχεί.Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Οργανώστε καλά τις κινήσεις σας. Το σαββατοκύριακο θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα είστε ερωτικοί και το πάθος θα σας κατακλύσει. Προσοχή στα οικονομικά σας και μην μπλέξετε τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή στο γάμο ,στη σχέση ή σε μια συνεργασία σας γιατί όλα ανατρέπονται. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράματα είναι καλύτερα και αξιοποιείτε τις ιδέες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα σας βρίσκει δημιουργικούς και δυναμικούς. Στα μέσα της η ένταση δεν θα λείπει και πιθανόν να προκύψουν ρήξεις. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ένταση της εβδομάδας καθώς και κάποιες απρόοπτες εξελίξεις ή τυχόν ατυχήματα δεν σας αφήνουν να αναδείξετε τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το γάμο και τη σχέση σας. Εντάσεις και χωρισμοί δεν θα λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και οι ανατροπές δεν λείπουν. Προσέξτε τα λόγια σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες που θα τις αξιοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Παρόλο που το πάθος κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα η ένταση και οι ανατροπές δεν θα λείπουν.Πιθανόν να συγκρουστείτε με το σύντροφο σας.

Προηγούμενο άρθροΠαρελθόν οι σχολικοί φύλακες από τον Δήμο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο Έθνος προτείνει Τ’ Αλώνι στα Χορτάτα