Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 – 21 Ιουλίου.

KΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα σχέδια σας που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας να βελτιώνονται. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει ενώ είναι πιθανόν να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας και να κουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντική αυτή η εβδομάδα με τα σχέδια σας να προωθούνται. Το σαββατοκύριακο προσοχή στην οδήγηση και θα είστε ενεργητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι του Μαίου θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.Το σαββατοκύριακο θα βελτιωθεί και η καριέρα σας και ιδαίτερα όσοι έχετε σχέση με την τέχνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και σ αυτό βοηθούν οι πλανήτες και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να τελειώνει την παραμονή της στο ζώδιο σας εκμεταλλευτείτε το για να εκφραστείτε. Και με τον Ερμή να μπαίνει σε ορθή πορεία η ανασφάλεια τελειώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τους κόπους σας στο χώρο της δουλειάς να μην πάνε χαμένοι. Θα είστε ρομαντικοί. Το σαββατοκύριακο βγείτεμε τους φίλους σας και διασκεδάστε.

ΖΥΓΟΣ
Στα επαγγελματικά σας προκύπτουν νέες ευκαιρίες ,προσπαθήστε να μην αφήσετε τίποτε στη τύχη. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και θα δείτε τους κόπους σας να μην πάνε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το τρίγωνο Δία , Κρόνου και Ποσειδώνα θα είστε πιο αισιόδοξοι. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ ενέργεια και Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργια ξεκινήματα θα κάνετε αυτή την εβδομάδα. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο νηφάλιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα τα φιλόδοξα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα τα δείτε και να σταθεροποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολύ δουλειά αλλά οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι. Θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Το σαββατοκύριακο με τον Ερμή σε ορθή πορεία οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις τελειώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα πράματα θα είναι αισιόδοξα για εσας με το τρίγωνο Δία -Κρόνο και Ποσειδώνα.Θα δείτε τους κόπους σας να μην πάνε χαμένοι. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε πρωτοβουλίες.

Προηγούμενο άρθροΟρφέας και Ευρυδίκη από την χορευτική ομάδα Τσουκαλάδων
Επόμενο άρθροΕκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΑΟ Καρυάς