Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Το ΣΚΑΪ στην Λευκάδα

Το ΣΚΑΪ στην Λευκάδα

0

Στην Λευκάδα βρίσκεται το συνεργείο του ΣΚΑΪ.

Γυρίσματα για την εκπομπή I LOVE GR γίνονται αυτές τις μέρες στο νησί μας. Ο Πέτρος Χυτήρης ο οποίος είναι ένας από τους υπεύθυνους ρεπορτάζ της εκπομπής και θα παρουσιάζει το βίντεο από την Λευκάδα, μαζί με τον εικονολήπτη Χριστόφορο και τον Γιάννη που είναι ο ηχολήπτης , βρέθηκαν στο Βλυχό το απόγευμα της Τετάρτης όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης των αγώνων αυτοσχέδιων καρτ που έγινε για δευτερη φορά φέτος στα Χαραδιάτικα. Ο Πέτρος Χυτήρης μίλησε με τον διοργανωτή αλλά και με οδηγούς που έλαβαν μέρος στους αγώνες, για την διοργάνωση και δήλωσε ότι του χρόνου θα προσπαθήσει και αυτός να έρθει την ημέρα που θα γίνουν οι αγώνες ώστε να συμμετάσχει και αυτός. Στην συνέχεια το συνεργείο του ΣΚΑΪ μαζί με τα πληρώματα των καρτ ανέβηκαν μέχρι τα Χαραδιάτικα όπου έκαναν κάποια γυρίσματα .

Η συνάντηση μεταξύ του ΣΚΑΪ και του υπεύθυνου της διοργάνωσης και των οδηγών έγινε μέσω του My Lefkada που ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της Λευκάδας που είχε καλύψει τους αγώνες. Το βίντεο από τους αγώνες καρτ το έχουν δει μέχρι τώρα σχεδόν 5.000 άτομα… ένας από αυτούς ήταν και ο Πέτρος Χυτήρης ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το θέαμα και επικοινώνησε με το My Lefkada για να οργανωθεί η συνάντηση. 

Το συνεργείο του ΣΚΑΪ θα μείνει στο νησί μας μέχρι το Σάββατο το πρωί και θα τραβήξει της ομορφιές του τόπου μας αλλά και διάφορες δραστηριότητες των κατοίκων.

Έπαθαν πλάκα με τον εικονολήπτη του ΣΚΑΪ, όσοι παρακολουθούσαν τα γυρίσματα του βίντεο ….  ο οποίος χειριζόνταν εντυπωσιακά την κάμερα τραβώντας απίστευτα πλάνα . 

Προηγούμενο άρθροΤο My Lefkada στο ALTER
Επόμενο άρθροΑπέραντο εργοτάξιο η ο Δήμος Ελλομένου