Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Συμμετοχή της ΕΤΙΝ στην PHILOXENIA 2013

Συμμετοχή της ΕΤΙΝ στην PHILOXENIA 2013

0
etin

etin

Δελτίο Τύπου της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων.

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ       
Ε.Τ.Ι.Ν.
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
                                                   
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΘΑΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PHILOXENIA 2013
Τα Ιόνια εξακολουθούν να παραμένουν ο δημοφιλής προορισμός των κατοίκων της Β. Ελλάδας.Αυτά ήταν το συμπέρασμα από την επισκεψιμότητα του περιπτέρου των Ιονίων Νησιών στην έκθεση PHILOXENIA 2013.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον χώρο της ΔΕΘ (21-24/11). Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών συμμετείχε με περίπτερο 100 τ.μ με ειδικά διαμορφωμένα stand για κάθε νομό.
Την πρώτη ημέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από την υπουργό τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη Στο περίπτερο των Ιονίων πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός σε ποσότητα και ποικιλία τοπικών προϊόντων των Ιονίων, προς έκθεση και διάθεση προς τους επισκέπτες.
Το Σάββατο, ημέρα μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν χορευτικά δρώμενα εντός του περιπτέρου από τους τοπικούς συλλόγους .
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Σκούρτης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ρώσο υφυπουργό τουρισμού που παραβρέθηκε στην εκθεση, την υπουργό κ. Ολγα Κεφαλογιάννη και παράγοντες του τουρισμού της Β. Ελλάδος και παραχώρησε συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ. Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Χ. Σκούρτης , ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Ι. Τρεπεκλής και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Αραβανής.

Η τουριστική προβολή των Ιονίων Νησιών είναι έργο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ).

Προηγούμενο άρθροΒελτίωση δικτύου ύδρευσης πρώην Δήμου Ελλομένου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕτήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας