Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Εικόνες ντροπής στον Μικρό Γιαλό στον Πόρο

Εικόνες ντροπής στον Μικρό Γιαλό στον Πόρο

0

mikros gialos6Μήνυμα και φωτογραφίες επισκέπτη της Λευκάδας σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Μικρό Γιαλό.

Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα του αναγνώστη μας.

Και ναι! άλλη μια χρονιά επιστρέφω απο την Αθήνα στον πανέμορφο Πόρο, και αντί να τον βρω καλύτερο απο ότι ήταν πέρυσι εχει γίνει λιγάκι χειρότερος. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν σε κατοίκους, επιχειρηματίες και τοπικούς άρχοντες για την εξαιρετική τους δουλειά. 3-4 χρόνια ακόμα και θα τα καταφέρουν! (να καταστρέψουν την περιοχή)….
-Άπειρες οι λακκούβες και οι κακοτεχνίες στον δρόμο, με το οδόστρωμα να υποχωρεί επικίνδυνα σε κάποιες άκρες του.
-Εγκαταλελειμμένοι κάδοι και σκουπίδια στην άκρη του δρόμου (φώτο)
-Γαλάζια σημαία, χωρίς ναυαγοσώστη, ντουζ και αλλακτήρια που δεν κλείνει η πόρτα (φώτο)
-Ελλιπής χώρος στάθμευσης με παρατημένες βάρκες!, κολονάκια (που δεν εχει βάλει ο δήμος, αλλά τα εστιατόρια) και άλλα αντικείμενα (ξαπλώστρες, καταψύκτες, παλέτες, καρέκλες) να καταλαμβάνουν τις θέσεις παρκαρίσματος, και τους επισκέπτες να αποχωρούν αγανακτισμένοι
-Ανύπαρκτη σήμανση για να φθάσεις στην παραλία (αλλά πολλές κακογραμμένες ταμπέλες για ντόπιο μέλι… απο την Πάτρα (αν όχι τα lidl))
Kαι φυσικά να μην μιλήσουμε για τις άπειρες ξαπλώστρες στην παραλία, το κατειλημμένο παρτέρι που παλιά κάναμε πικνικ και απολαμβάναμε την σκια των δένδρων του, αλλα και τα ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ θαλάσσια μέσα, που ενοικίαζονται χωρις την παρουσία σωστικής λέμβου για την περίπτωση ατυχήματος… Δεν πειράζει βέβαια, γιατί ο κύριος τα έχει στο αυτοκίνητό του, οπότε εύκολα θα ξεφύγει…κύριος!
Προηγούμενο άρθροΙόνια Νέα – Τεύχος 1ο
Επόμενο άρθροΕτήσια ακρόαση υποψηφίων μελών στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων